„Arogantne, brzoplete mere – odraz nemoći“: U sedmom talasu korona virusa ni u Srbiji, ni u Evropi, gotovo da nema epidemioloških mera

Srbija usred sedmog talasa ponovo bez mera ovog puta po "evropskom uzoru"

Ostavite komentar


  1. Sjajan tekst! Jedan od najboljih i najanalitičnijih. Bravo za dr Đurića i autorku intervjua.

  2. „Važno je testirati se iako je bolest blaga“ da bi mi medicinari dobili bonus.

  3. „..Protiv tezih oblika i smrti“ nije zasluzna vakcina vec sama priroda mutiranog virusa. Cista zamena teza.

  4. Kakv novi talas kada je toliki broj vakcinisan? A, i vakcinisan mogu da dobiju i prenesu bolest, pa čime su onda vakcinisan? Problem je što pola lekara nema pojma, a druga polovina je upućena u to kako da uzme pare.

  5. Kada će lekari priznati svoju odgovornost u prenošenju virusa jer većina ne poštuje mere zaštite?
    Da li se neko zapitao zašto je veliki broj lekara oboleo a da nisu imali veze sa kovid bolnicama? Odgovor leži u prvom pitanju, sa dodatkom čuvene lekarske bahatosti i potcenjivanja svih ostalih. O sebi misle da su bogovi, ali virus to ne priznaje i surovo kažnjava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.