Asfaltirana ulica Save Kovačevića u Vranju 1Foto: vranje.org.rs

Ulica Save Kovačevića u Vranju asfaltirana je u okviru projekta „Čista Srbija“.

Gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković, rekao je da će na teritoriji grada, u okviru istog projekta, biti izgrađena kanalizaciona mreža u dužini od 141 kilometar.

„Vrednost investicije u Vranju je 70 miliona evra. Još 33,5 kilometara mreže biće izgrađeno na teritoriji gradske opštine Vranjska Banja. Izgradnja podzemne infrastrukture osnova je za potpuno saniranje i uređenje svih saobraćajnica. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim građanima na strpljenju i razumevanju, posebno onima koji žive u ulicama u kojima se izvode radovi. Konkretno u ovoj ulici, biće asfaltiran kolovoz dužine 525, a širine šest metara“, istakao je Milenković.

Savetnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Dragan Jeremić, rekao je da je Vranje „značajan grad za ceo projekat i upravo je to razlog što se prva ulica asfaltira baš u Vranju“.

„Zahvalio bih se građanima na strpljenju, a gradonačelniku i stručnim službama na profesionalnosti i dobrom poslu“, rekao je Jeremić.

Početku radova prisustvovao je i Vang Sjue Feng, rukovodilac projekta „Čista Srbija“ i predstavnik kompanije CRBC, koja je i glavni investitor svih radova u Srbiji, dok je podizvođač beogradski „Milenijum tim“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari