Asošiejted pres: Vijetnamski radnici na gradilištu kineske fabrike u Srbiji vape za pomoć

Ostavite komentar


  1. Dobro je,znaci pesma je bacena u svet.Pretpostavljam da je clanak ilusrtovan slikama logora u Srbiji.

  2. I treba da bude ilustrovana slikama iz logora, da pritisak krene, i da se ogoli ovaj gangsterski kartel.

  3. Treba voditi racuna da Kinezi ne naprave vojnu bazu na tlu Srbije, kao sto su pokusali u Emiratima. Kako je pocelo, svasta je moguce!

  4. Živimo u zemlji u kojoj se zataškava genocid, veličaju osuđeni ratni zločini, a sad se na sve to, nesrećnici u evidentno ropskom statusu dodatno vređaju time što se brane počinioci.
    A gde smo mi, naivni?

  5. Naše državne institucije su odgovorne zato što se to dešava u našoj državi na našoj teritoriji. Dok je vrlo čudno to što se nije oglasila Vijetnamska država i vijetnamska ambasada u Bukureštu u Rumuniji koja je zadužena i za Srbiji. Ćuti naša vlast, čuti vijetnamska vlast. Kineski „komunistički drugovi“ kapitalisti, eksplatišu vijetnsmske „drugove radnike komuniste“, komunistička internacionala u praksi kapitalizma.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.