Ausvajs za gledanje, ne i pipanje

Vožnja automobilom kroz pust Beograd i policijske snage u vreme zabrane kretanja

Ostavite komentar


  1. I koja je svrha ovog teksta,da pokažete da je policija ljubazna i radi svoj posao,ako je to svrha,onda ok,ali mislim da je bilo nešto drugo.U Kuli saobraćajna policija radi svoj posao perfektno,čim se desi neka saobraćajna evo i prvo što rade preporučuju advokata iz Kule da zastupa oštećene,a advokata odmah obaveštavaju o svim detaljima kako bi odmah stupio u kontakt sa oštećenim.Pitam se da li su oni za to plaćeni,mislim kroz platu naravno.

    1. A koja je svrha tvog komentara? Kakve veze ima Kula sa temom iz taksta? Da pomognem sa odgovorom, da se ne mucis, nigde veze.

      1. Ko razume shvatiće,a sve mi se čini da si i ti policajac pa možda baš iz Kule.

      2. Pa jer ti kao novinar radis svoj poso pa i policija radi svoj poso sto ste vi posebno

  2. Lep tekst,lagan,informativan,pomalo duhovit a istovremeno savrseno ozbiljan i profesionalan.Bravo,prija uz jutarnju kavu.

  3. Odavno pogledah film, „Barton Fink“,.
    Gledam uvod, need obecava, teram sebe, and, bice nesto.
    Pola filma, and, sada CE valjda.
    Odjavna spica, a ja …u cudu.
    Nista.
    Muk.

    Isto mi se desilo sa ovim tekstom. …

    1. „Barton Fink“ ništa?Auu, pa baci se na neki domači Radoša Bajića ili onog Ristovskog kada glumi kralja Petra.Ustvari kriv je nick, „Nomen is omen“.

  4. To kod vas je vanredno stanje ala Lepa Brena za 4 osobe, realno. Kafici rade, a posle 8 nema izlazka. U cemu je „fora“?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.