Avioni zaobilazili Srbiju zbog napada hakera?

Upad u radarski sistem Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) preusmerio na desetine letova ka Rumuniji

Ostavite komentar

  1. Ja sam se u ponedeljak uvece vracala iz Kopenhagena ali let nije kasnio zbog toga nego zbog putnika koji je imao odredjenih problema i koji je na kraju morao da napusti avion…

  2. Zasto kod nas vlasti uvek sve skrivaju? Pa nije nista cudno da se potvrdi neredovna situacija. Da li se SMATSMA i Air Serbia boje da nisu dorasle zahtevima naseg predsednika drzave pa samim time i za svoj opstanak? Naravno da je to plodno tlo za spekulacije/teorije zavere koje su nepotrebne.

  3. Dopuna ove objave, 21.07.2017., dakle nedelju dana kasnije je objavljeno da je organizacija kontroloe letova radila update softverskih sistema i tada je ponovo otkazano biše od 120 letova. Vest je objavljena naslovm "HAOS NA NEBU Preusmereno 120 aviona iznad Srbije " Dakle dokaz da državne službe kolektovno lažu i varaju javnost građana Srbije protiv zakonski i anti državno.

  4. Dopuna ove objave, 21.07.2017., dakle nedelju dana kasnije je objavljeno da je organizacija kontrole letova radila update softverskih sistema i tada je ponovo otkazano više od 120 letova. Vest je objavljena naslovom "HAOS NA NEBU Preusmereno 120 aviona iznad Srbije " Dakle dokaz da državne službe kolektivno lažu i varaju javnost građana Srbije protiv zakonski i anti državno, kako u avio saobraćaju tako i sistemski kroz razne službene poslove od javnog značaja i interesa. Mislilo se da je tome kraj sa vlastima Miloševićeskog režima ali ti kadrovi i dalje opsedaju odgovorne funkcije i politiku Republike Srbije. Evropski opredeljena populacija stanovništva podrazumeva reakcije i korekcije od strane drugih država prema vlastima Srbije, ali toga neće biti van programa o pristupanju EU i usklađivanju regulativa i internacionalnih obaveza, jer partneri su im ne građani nego vlasti Srbije.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.