Bakarec: Moja greška, izvinjavam se

Narodni poslanik Nebojša Bakarec targetira nezavisne medije, a za "napade na predsednikovu porodicu" optužio i pokojnog novinara Dragoljuba Žarkovića

Ostavite komentar


  1. Ovaj Bakarec bi morao da bude na onoj Koraksovoj karikaturi u drustvu sa Orlicem,Djukanovicem,Vesicem,Majom Gojkovic…

  2. Ima vremena bice i on na karikaturi….Koraks je prezauzet ali naci ce malo vremena i za njega

  3. Da li postoji tolika „misja rupa“ u koju ce se zavuci ovaj tip? LUSTRACIJA i samo LUSTRACIJA, ni po babu ni po stricevima. Uz obavezno oduzimanje imovine stecene lopovlukom, nikakve „babe“, „strine“ ili „tetke iz Kanade“ im nece pomoci. Ono sto nije uradjeno 05. i 06. oktobra 2000. godine sada ce morati da bude uradjeno i to sa „kamatom“ od 20 godina.

  4. zna se ko je od političara trenutno najbogatiji… a, nije iz SNS-a.

  5. Nekadašnji istaknuti član DSS- a .Kao i u slučaju DS -a čiji su vodeći ljudi sada stubovi režima ,možemo shvatiti razmere zablude gradjana u pogledu iskrenosti i pobuda političara u Srbiji.

  6. Ko bi rekao da ovaj covek ovako ume dobro da pliva…… Sram da ga bude. Dokle ces se vise brukati?

  7. Ljudi, kojima ovo nije nenormalno i još ovakvog bogato plaćaju, nisu sposobni da naprave državu i pristojan život. Očigledno nismo za bolje

  8. Šta sada se izvinjavate ,a kada napadete u Vašem rečniku ima -malo istine-.G-dine Bakarec po narodnoj -ispeci pa reci-.Nikada nisam niti ću biti član nijedne stranke -partije -ali -sviraj sviraj pa za pojas zadeni.

  9. I mi se izvinjavamo tebi,sto smo morali da procitamo ovaj tekst,a bas posle rucka.

  10. Narodni poslanik je Bakarec?
    Izvinjavam se ali ovde nešto nije zaista u redu .Da li kolektivno moramo ići kod psihiatra?

  11. Da li u Srbiji postoji neka poznata ustanova za posmatranje i odredjivanje terapije ovom Bakarecu .Ovo vise majka ne radja , mozda maceha !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.