Balkan se guši: U Evropi samo Sofija zagađenija od Sarajeva, Kragujevac najzagađeniji grad u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Оguglao narod na sve pa i ne komentarise sto zivi u dusegupkama. Da je pameti davno bi bile zatvorene toplane na ugalj koje su glavni izvor zagadjenja kao ona u Kragujevcu ali pameti nema nazalost.
    Placanje javnog prevoza iz budzeta tako da svi imaju besplatan prevoz bi takodje smanjilo aerozagadjenje. I moguce je jer je finansijska steta zbog bolesti veca od kostanja zamene toplana na ugalj gasom i javnog prevoza.
    Ali nema ni pameti ni zelje da se nesto promeni.

  2. Kragujevac upravo u ovom trenutku ima faktor 181, što je 4 mesto na svetu. Bravo za Radomira Nikolića, konačno je uspeo da bude ispred Beograda. Energetika na ugalj, petospratne nadzemne garaže u stambenim blokovima, automobili po centru grada bez ograničenja,kuće po centru grada koje se greju na ugalj i drva. Za ljubitelje čadji , sumpora i azota dobrodošli u Kraguzjevac grad koji najbrže na svetu uništava vaša pluća !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.