Kompanija „Bambi“ iz Požarevca dobitnik je nagrade „Virtus“ za korporativnu društvenu odgovornost za doprinos lokalnoj zajednici u 2014. godini.

Prestižna nagrada Trag fondacije dodeljuje se u nekoliko kategorija kompanijama koje su na najdelotvorniji način doprinele opštem dobru. -Na našu solidarnost i volju da pomognemo svima kojima je to bilo najpotrebnije smo svi mi u kompaniji izuzetno ponosni. Nastavićemo tako i u godinama koje dolaze“, istakla je direktorka marketinga u kompaniji Bambi, Maja Simić. Koncern „Bambi“ d.o.o. Požarevac nominovan je za podršku lokalnoj zajednici u sanaciji štete nastale poplavama. Koncern Bambi je obezbedio novac, svoje proizvode i volontersku podršku svojih zaposlenih kako bi se ugroženima pomoglo u najkraćem mogućem roku. Bambi je najveći korporativni donator „Kluba prijatelja UNICEF-a“ koji obezbeđuje uslove za srećnije detinjstvo dece a, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kompanija podržava osnovne škole putem niza projekata usmerenih ka unapređenju obrazovanja najmlađih članova zajednice.

Inače, svrha prestižne nagrade „Virtus“ je da prepozna i javno istakne kompanije, preduzeća i pojedinačne darodavce koji na strateški način dugoročno podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima. Jedan od ciljeva nagrade je da dalje promoviše i stimuliše filantropiju u našoj zemlji kako bi se što veći broj kompanija i pojedinaca u budućnosti uključio u slične korisne programe ili akcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari