Batut se oglasio o mogućnosti produženja raspusta za Sretenje

Ostavite komentar


  1. Dece je previše , koja su bolesna. Sa detetom sam čekala više od pet sati, da bi došao na pregled. U školama nastavnici svoje predaju. Deca, koja su bolesna, nisu u stanju da svo gradivo redovno uče. Kada krenu u školu, nastavnici neće imati razumevanja za to. I tako dalje … Da li je moguće da nadležni smatraju, da nema potrebe za raspustom od ponedeljka? Da li će se išta logično desiti u ovom društvu? Gospode Bože, sačuvaj nas!

  2. Dete 5 dana sa temperaturom od 39, kod lekara krcato, naravno sad prešlo i na ukućane. Prošle nedelje pola odeljenja već bilo odsutno iz škole. Ali Batut bolje zna.

  3. Zlikovci iz Batuta treba da shvate da ta deca kojoj se sada ne prekida škola na nekoliko dana odlaze kućama bolesna i sa temperaturama i raznose virus gripa na cele porodice od najstarijih do najmladjih…tako da sve mere pranja ruku i gluposti o kojima govore nemaju smisla …opet puštaju svesno da se svi zarazimo što se meri sa zločinom…ne znam što su zapeli toliko da nam deca budu bolesna i pošto poto budu u školi svaki dan dok epidemija bukti…kao da od njih zavisi privreda zemlje
    Sram ih bilo

  4. Ne odgovara kad se produži, ne odgovara kad se radi!
    Šta vi zapravo hoćete? Pretpostavljam da su u Batutu dovoljno stručni da to procene a ne mi što ispaljujemo komentare.

  5. Za Tanju..U Batutu odavno ne sede strucni ljudi..to su dokazali tokom kovida,mada i mnogo pre toga,nesavesnim lecenjem ljudi koja je dovela do velikog broja smrtnih slucajeva.Sta reci za strucnjake koji ljude lece vitaminima i antibioticima,a kortikosteroide uvode tek kad zivot visi o koncu i kada upala pluca zahvati oba plucna krila,pa cudna mi cuda onda moras u bolnicu i dobijes kortikosteroide onda kada moras da ih pijes 2 meseca umesto 5 dana..Za ta 2 meseca tebi se kora nadbubrezne zlezde ulenjila,prestala da radi svoje i ti ostajes dozivotni pacijent i korisnik kojekakvih „lekova“ i imas niz oboljenja samo zato sto kortikosteroid nije naivan lek.Js kao laik znam da je on najbolja prva linija odbrane organizma kod bilo koje upale u organizmu..Toliko o tome koliko u Batutu znaju.Gde je Batut sada da apeluje da gradjani nose maske zbog nenormalnog zagadjenja,da vrse pritisak na nadlezne svakodnevno da se nesto preduzme..Boli ih zadnjica.

  6. Ja mislim da je krajnje vreme da produže raspust,majka sam četvoro dece i na žalost non -stop sam u bolnici od ponedeljka tamo je guzva neviđena od bolesne dece,a u skoli kod starijeg samo njih sedam prisustvuje nastavi ,sa tim da su i učitelji i nastavnici bolesni pa deca gube časove….

  7. Molim Vas, produžite raspust! Mesec dana se vrtimo u krug sa visokim temperaturama i upornim kašljem.

  8. Moje dete ne ide već 10 dana u školu zbog temperature naravno kod lekara išli i čekali 3 sata da bi došli na red. Pun doma zdravlja bolesnih dece.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.