Beograd drugi najnesigurniji grad Evrope

Prestonice Jugoistočne Evrope među najopasnijima na Merserovoj listi po indeksu kvaliteta života

Ostavite komentar


  1. Hahahahahaa! Prošetajte Parizom posle 21h ako smete, ili istim tim Londonom odakle je agencija, a što se tiče korupcije, to stoji.

  2. да потражи пријем код аце-Гебелса-Бокасе,е да би га овај привио на груди! (Мафијашка држава,лепо рече Јово Бакић!)-А странци нису тоњави,као 52% бирача!

  3. Već 3 decenije Beograd (ceo grad) je postao grad FAVELA… jedna velika favela….
    Evo dok ovo pišem kamioni besomučno danima ovdoze zemlju u kvartu gde su porodične kuće zidaće se višepratnica (to je već decenijama hit….višepratnice gde god vidiš praznu površinu – iako ne postoji infrastruktura za to – tako vlast zamišlja ekonomiju grada….to gradu donosi novac – znači besomučno zidaj). Tako se kvalitet života sveo na NULU. Premnogo necivilizovanih ljudi po kvadratnom metru to je to….grad čine građani….a toga više u Beogradu nema (zanemarljiv broj je građana).

  4. Nisam ni sumljao sa ce London biti visoko kotiran, bez obzira po po pojedinim kvartovima vlada serijat a "bobiji" bas i ne navrcu, a tek zagreb… sto im ne dadose neku crkavicu pa da lepo pisu i onama svin… anglosaksonske…

  5. Ružnog li i depresivnog grada, sa depresivnim fasadama i ahitekturom. Haos i rugoba. Samo pogledajte cvetni trg tu skaradnost i uludo bačene pare na prostački projekat koji bi dete u trećem osnovne lepše nacrtalo. Samo da uzmete četku i boje, zasadite zimzeleno i već bi se prolepšao grad. Od dva miliona stanovnika niko da se seti.
    90% seljačkog i poluseljačkog porekla, mentalitet koji nema incijativu ni da podigne pikavac sa travnjaka i atrofični preduzetni duh, osim kad treba izraditi bližnjeg svog. uživajte u ružnoći jer biseri i nisu za..

    najtragičnije od svega da niko iz struke ni reč da bekne, osim ako je reč o medjupartijskoj borbi i propagandi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.