Beograd ponovo najzagađeniji glavni grad na svetu: U kojim gradovima Srbije je vazduh lošijeg kvaliteta nego u prestonici?

Ostavite komentar


  1. Imacemo linijski park,nacionalni stadion,fontane,trgove,strane fabrike u koje su ulozene nase pare a cist vazduh i zdrava zivotna sredina nam ne treba.

  2. Samo forsirajte biomasu i pelet i biće još više koncentracije PM 2.5 I PM10.
    Piše sve u knjigama, no nema ko da čita

  3. „Super“ vest. I šta sada? Šta ćemo mi po tom pitanju da uradimo? Niko nas ne pravi budalama, mi smo budale jer ćutimo i bežimo od naših problema u „obećane“ zemlje.

  4. Mi smo najzagadjeniji grad u svetu, napredno, jos naprednije je da ima jos vise zagadjenih gradova u Srbiji u odnosu na Beograd, DUPLO NAPREDNO, ne ulaze se ni u sta sto je za gradjane dobro, putevi ok, fabrike ok (skupo kostaju nasu kasu), jos po nesto sto se uradi ok, ali o prirodi, kulturi, skolstvu, poljoprivredi, tabu tema to nam nije potrebno, Ziveli

  5. konačno je vest ispravno i potpuno objavljena. dakle, jeste Beograd najzagađeniji g l a v n i grad ali ne i najzagađeniji u zemlji.

  6. Stalno se govori o zagađenju, a niko da kaže koji je razlog. Grejanje? Koje nije ni počelo. Saobraćaj? Drugi svetski gradovi ga nemaju? Industrija? Koja industrija? Svako zašto ima i svoje zato. Šta kaže ministar za ekologiju? Odgovor ili ostavka!

  7. Vlast bi morala da odgovara za trovanje gradjana. Za činjenje ili nečinjenje. Jedan broj će se razboleti neki umreti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.