Besplatna letnja škola plivanja i vaterpola u Kragujevcu 1Foto: VK Radnički Kragujevac

 

Vaterpolo klub Radnički i ove godine organizuje besplatnu letnju školu plivanja i vaterpola za dečake i devojčice rođene od 2012. do 2017. godine.

Letnja škola će se održavati na Gradskom bazenu u Kragujevcu i trajaće od 17. jula do 17. avgusta.

Deca će imati priliku da uče od iskusnih trenera Radničkog, koji će im preneti svoje bogato znanje.

Cilj letnje škole je da se deca upoznaju s osnovama plivanja i vaterpola, kao i da se podstakne njihova fizička aktivnost i zdrav životni stil. Program će biti prilagođen uzrastu polaznika i obuhvataće različite tehnike plivanja, igre u vodi, kao i treninge vaterpola.

– Vaterpolo klub Radnički već godinama organizuje ovakve akcije, u želji da omogući deci da se upoznaju s prelepim sportovima u vodi. Takođe, kroz školu plivanja, želimo da podstaknemo decu da se aktivno bave sportom i nauče da plivaju, što je veoma važna veština, pogotovo za njihov razvoj. Verujemo da će deca uživati u našem programu i stvoriti nezaboravne uspomene tokom leta, kaže Dragan Kozomora, koordinator mlađih selekcija Vaterpolo kluba Radnički.

Letnja škola plivanja i vaterpola otvorena je za sve dečake i devojčice koji žele da se pridruže. Prethodno iskustvo nije neophodno za prijavu, a jedini uslov je da deca budu rođena između 2012. i 2017. godine.

Roditelji decu mogu prijaviti putem telefona: 065/3468008.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari