Bez izjava za novinare nakon sednice Kriznog štaba

Medicinski deo analizira situaciju i efekte mera

Ostavite komentar


  1. Mislite da ce u camcu biti mesta za sve?
    Ja mislim da nece.
    Vi ste buduca bivsa vlast.
    Buducnost je sve bliza.

  2. Totalna konfuzija.
    Kako razumeti šta hoće On.
    Pre pet dana reče da je za policijski čas i da prihvata šta kaže struka,
    juče im kaže da rade u interesu ekonomije.
    Kakve veze ima minimalni profit Zare sa srpakom ekonomijom po cenu kolapsa zdravstvenog sistema nije objasnio. Win Win?

    PS. Jedan dan na intenzivnoj košta državu 24000din, nadjoh negde.
    Pogrebne usluge se ne računaju, to je najmanji trošak.

  3. Ionako nista pametno ili istinito ne mogu reci. Sigurno je da ce se dogovoriti za jos jedan sastanak, garant.

  4. Da li neko is KS moze da odgovori na pitanje koliko ima obolelih od Covida medju migrantima koji su importovani u Srbiju. Njihov broj u Srbiji je znatan a cini se da su izgleda svi oni imuni na Covid. Da li to znaci da su higijenski uslovi u tim kampovima tako dobri da niko do sada nije oboleo ili je nesto drugo u pitanju?

  5. U Milovoj diktaturi doktori odgovaraju na pitanja novinara, koliko god to trajalo. Pres konferencija se završava kad više nema pitanja.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 8

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.