Bez promene mera tokom vikenda, produžava se rad pozorišta i bioskopa

Nakon završene sednice Kriznog štaba

Ostavite komentar


  1. Gospode neka nam je Bog u pomici…Koliko idiota donosi odluke da nas i dalje ponizava…Sram vas bilo …sve koliko vas je …Bilo bi lepo da znate sta je sramota…ali to se nece desiti…nikada…!!

    1. Dobri bog nam neprekidno pomaže!
      Nama ovakvima poslao je njih!
      Baš ovakve. Bog zna šta radi!

  2. Živim van Srbije. I u najtežem zaključavanju koje je u toku, ili je bilo, npr. knjižare, su bile ili su otvorene. Mislim da i one predstavljaju izvor „kulture“ u snislu pasivne potrošnje. S obzirom da su kockarnice i slično, redovno bile otvorene i bole oči, bez da komentarišem varvarski rezon, gubitak od zatvaranja knjižara je ogroman.

  3. A cega se radi ova svita uopste kobajagi sastaje ? Kojim povodom ? Kojom krasnom potrebom ? Zbog zasto?

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.