„Novinarke protiv nasilja prema ženama“: Apel za izveštavanjem bez senzacionalizma

Ostavite komentar


  1. Mnogo sam čitao u medijima novosti i mogu reći da svaki medij vuče na svoju stranu. U nova s sam se jako razočarao, međutim sada sam vrlo skeptičan i po pitanju lista „danas“ koji je otkupila UNITED MEDIA. Ova firma vrši cenzuru i uništava sve dobre voditelje i novinare. Verujem da ćete isto proći i vi u listu „danas“, tj. bili ste nezavisni, sada imate autokratu koji je isti kao i Vučić i SNS. Jako sam razočaran jer i vi počinjete da objavljujete novosti pristrasno uz cenzuru mišljenja pojedinaca koja ne odgovaraju vašim autokratama. Razmislite dobro šta radite, narod je u pitanju.

    1. Bravo za komentar. Nova s je Informer sa manje drecavim bojama, a malo manje i psuju. Ali crno beli pogled na sve, manipulusanje i činjenje svih gluposti protiv kojih se navodno bore, sudjenje i predudjivanje u novinama itd. je više nego degutantno. Hvala bogu Danas još uvek nije krenuo tim putem i ako ne znam gde se dede moj drugar super moderator.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.