Bez vize moguće putovati u 64 države

Ostavite komentar


  1. Da li neko razume citat, ako je tačno prenet, sa sajta Ministarstva spoljnih poslva: “bezvizni režim važi „za nosioce stranih pasoša koji imaju važeću vizu za Šengen, Ujedinjeno Kraljevstvo i DRUGE DRŽAVE ČLANICE ili vizu Ujedinjenih nacija“? Čije članice su te druge države? Članice UK su Engleska, Škotska, Vels i Severna Irska i nema potrebe navoditi ih, jer su u okviru UK. Ako se mislilo na sve članice UN, to je greška, jer sve te države ne uživaju bezvizni režim. A ako se ništa nije mislilo, onda je sve u redu, to je tipično birokratski.

  2. Putujem non stop, poslom i privatno, po celom svetu. Nekada imam osećaj da sam gradjanin trećeg sveta, i uvek mi rade dodatne provere, ili traže vizi za zemlje Šengena, ili potvrdu da neću ostati tamo, iako imamo prava boravka od 90 dana tokom perioda od 180 dana! Info za Tursku vam je pogrešan, ne trebaju nam vize, prolazimo samo pasošku kontrolu, kao kada putujemo u svim državama sa kojima imamo bez vizni režim.

  3. A jel?? za UK i Irsku ti treba viza? a oni mogu slobodno bez vize u Srbiju??? gde je tu ravnopravan odnos??? ukinuti im tu privilegiju ili sta vec…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.