BIRN: Televizije Prva i O2 prodate korporaciji Kopernikus

Ostavite komentar


  1. Da je neko pitao otkuda Telekomu tetka i 200 miliona za kablovski Kopernikus ne bi danas Telekom postao tetka Milovanoviću.

  2. Upravo je Sns preuzeo apsolutnu kontrolu nad medijima u Srbiji.
    Neverovatno! Ovo je mnogo gore od bilo koje diktature do sada u Srbiji.

  3. Ovo je na zalost vest, a ono na Kosovu predstava….nemam reci da opisem sta se radi drzavnim novcem Covek je dobio zadatak, uz proviziju od 20 mil eur da zavrsi posao…..ne verujem u ovo sto se desava. Ali izgleda da su ovi lokalni diktatori postali praksa u nasem regionu…tipa orban,, milo, turcin, makedonija do skoro..na zalost, cini mi se da ce nam dugogodisnje silovanje mozga biti zagarantovano

    1. Ma neće ni njihova do zore goreti. Sloba Milošević je imao apsolutnu podršku naroda na početku pa je na kraju zabrljao i završio kako je završio. Ni ovim sadašnjim se ne piše mnogo bolje zbog svega što rade, samo im je kraj bliži nego što misle sudeći po ovima mmahinacijama. Neće im to pomoći, opasuljiće se i ovi neobrazovani koji ih podržavaju.

  4. Red je sada da Telekom i to kupi, da se pokaže ko je najbolji platiša! Mislite da neće? Kad je prošlo 200.000.000 € – gde neće još koji dinar.

  5. Znaci Kesic i Ivanovic ce da gostuju po kucama. Mnogo su nervirali onog sto mu slika visi na zidu

  6. Eto, još jedan portal, pored četvoroslovnog, na kojem će morati da se angažuju patriotske snage kada ih stvarni čitaoci napuste.
    Sada ste vi jedini preostali portal.
    Što za vas i nije tako loše!
    Nemojte samo da i vas Kopernikus kupi kada vam čitaoci podignu posećenost sa genuine clicks, ne automatizovanim, po zadatku…

  7. Znaci orvelova osamdeset cetvra i definitivno 2018-te u srbiji. Cestitam ti tadicu.zbog tvoje prepotencije ponovo smo osudjeni na zlo!

  8. Spinuje se Kosovo i takse, dok se kupe televizije. I Sloba je za vreme bombardovanje kupovao vile na Dedinju.

  9. Znači, Farma, Parovi, Zadruga od sada i na Prvoj i na nekadašnjoj B92, braniku novinarstva u Srbiji. Do sada sam redovno preskakao Pink, upravo zbog našeg vrlog predsednika, koji se vrteo u svim informativnim emisijama i pauzama između Zadruge i turskih telenovela, sada neću imati gde da prebacim.

  10. Kesic i Ivanovic su drzali rejting opozicije na zbirnih 20%. Verovatno gresim ali imam utisak da ce ovo da bude vest jos mnogo godina. Kao utakmica u kojoj jedan tim vodi 6:2 i opusteno krene da daje autogolove.

  11. „Postupak izdavanja dozvole od strane regulatornih tela je u toku, naveli su u saopštenju, prenosi N1.“
    Siguran sam da ce im praviti probleme 😀

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.