Bivši direktor JKP Gradac u Čačku oslobođen optužbi za zloupotrebu, dobiće 100.000 evra odštete

Ostavite komentar


  1. Prvo treba tome ko ga je optuzio konfiskovati imovinu.onda od prodate imovine isplatiti otstetu.a ne iz budjeta.

    1. I opet, na žalost, važiće ona:“pojeo vuk magarca“, a odstetu ćemo platiti, mi građani. Apsolutno se slažem daodšteta mora da se isplati, ali da je isplati krivac/krivci, a ne mi građani, koji ga, u principi, nismo ni postavili, a ni smenili sa te funkcije.

  2. Naravno da čoveku treba platiti otštetu ukoliko je pravosnažnom odlukom dokazano da je nevin.Elem,nakon toga treba videti o čemu se tu radilo i ko je kriv za ovakav ishod pa njega kazniti.Ko će platiti otštetu,pa naravno narod kao i do sada,jel to nešto novo,jel bilo kada bilo koji funkcioner platio iz svog džepa,pa nije zato neće ni sada.

  3. Suludo ….
    Slazem se da mu se mora platiti naravno….ali da nije malo mnogo.
    1000000€ 36plata ispade 2778 € plata(bruto).
    Znam da nije to jedini trosak ima i nematerijalnih.
    Sto meni ne dadose otkaz majku im ….

  4. Odmah se znalo da je Nebojša nedužan. Sade će građani Čačka morati da plaćaju brljotine pojedinih osionih i neukih političara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.