Bivši policajac uhapšen zbog „sumnje da je snimao goste direktora BIA“

Tužilaštvo ne tereti Predraga Vučetića, tvrde da je priveden zbog sumnje da je neovlašćeno prikupljao podatke o štićenom licu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. „Lice ili objekat koji se bezbednosno stiti“? Vau kakva definicija. A sta ce lice koje se bezbednosno stiti u kafani? Da li se kafana bezbednosno stiti ili je javna povrsina? Neka lice koje se stiti ne izlazi na takva mesta pa nece ni biti vidjeno.

  2. Hrabar čovek! Nije lako biti sam protiv celog sistema, pritom i izlagati sebe raznim maltretiranjima. Dok god ima tako hrabrih nije nas skroz progutao mrak.

  3. Prvo morate da pitate lica koje hoćete da snimate da li su štićena lica i da li poznaju neka štićena lica i da li su rođaci ili saradnici štićenih lica.

  4. Znam momka,posten do srzi iz radnicke porodice sportista,zavrsio poliocijsku skolu visu.Medjutim sa ovima nema sale 1941 se ponavlja.Do pobede Pedja

  5. Pa nije ovaj covek sam,on samo dostajnstveno brani svoj stav koji je ispravan.Ako se elita veseli mi nesmrmo uz kuce da izadjemo.Covek je samo bio u delu zdravog prostora gde je i koroni zabranjen pristup.Gosodo inspektori dali ste i gospodju koronu priveli i ona je bila nepozeljna..

  6. Bravo za ljude Koji sprovode zakon. Sto vozis bicikl pored kafane kad su unutra mocnici. Pravni sistem zemlje

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.