Bivši tužilac za ratne zločine: Vučić zna istinu o masakru u „Pandi“ kada je ubijeno šest srpskih dečaka, neka je kaže

Ostavite komentar


  1. Ubio ih je isti onaj, koji je ubio i gardiste Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića.

  2. Ali zasto bivsi tuzilac ne kaze ko je odgovoran ako zna? Zasto bi Vucic to morao da kaze? Koji su razlozi da bivsi tuzilac ne kaze? Da li mu je neko zabranio? Ko? Ako mu niko nije zabranio, zasto ne izadje u javnost? Ovako, ovo je samo jos jedan spin koji ce razni upotrebiti za svoje interese.

  3. Vukčevića u zatvor pa će da progovori sve sta je radii za vreme DOSa.

  4. Kako da kaže kada mu fali 2 minuta, a i da mu ne fali mnogo je strašno.

  5. On zna i ko je ubio pevacicu ali nije hteo da kaze da ne utice na izbore, ali ga tuzilastvo nije nikada pozvalo da iznese sta zna?? Znaci svim je jasno da pinokio voli da se pravi vazan

  6. Bitno je da je tuzilac revnosno prenosio Karli Del Ponte I vise nego sto je trebalo, kada su hapsili Srbe za Hag. A sad, briga ga za nas, obican narod!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.