Bjeregord: Vučić mora da promeni stav prema medijima

Ostavite komentar


  1. Au pocele packe od "novinara",verovatno sad drsce negde u mraku ajde bre pa protiv psiholosko propagandnog rata ili ti moderno hibridnog mora da kazes sta je u pitanju

  2. E ovo je prava definicija razgovora sa diktatorom i ako uspe da mu bez upadanja u reč saspe sve u lice onda je to veliki uspeh. Ovo sve vodi ka diktaturi i ovo postupanje ka novinarima je sramota i Evrope koja sve ovo dozvoljava i koja nikada na ovaj način kao ovaj gospodin to nije rekla, nego sve zavija u neku uvijenu formu u javnosti. Svaka čast ovom gospodinu i na tome moramo da istrajemo svi mi jer se strahom upravlja ovom zemljom ko da smo u Africi.

  3. Dokle cemo pokusavati da ucimo diktatora slobodama medija, pravima gradjana, odgovornosti za obecano itd. Pokazao je i vise nego sto je dovoljno za neprelaznu ocenu. Po njemu svi mogu da odgovaraju za sve, samo on ne. Hvala sledeci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.