Blerov institut povukao konkurse za savetnike Vlade Srbije

Sa sajta Instituta za globalne promene "nestali" oglasi za stručnjake u Beogradu, nema ni objašnjenja da li i koliko Srbija to plaća

Ostavite komentar


  1. Bler se plaća poklanjanjem srpskih resursa Arapima, a rezultati rada i savetovanja od strane Blerovog Instituta vide se na svakom koraku i razorniji su od bombardovanja 1999 godine.

  2. Steta ostali smo uskraceni za jos kojeg strucnjaka i volontera u vladi.Sad Bler mora da crveni pred kamdidatima da kaze da se zezno ili salio. Ha ha

  3. Osnovni problem u ovom slučaju Instituta nije u činjeinici da li nas je Bler bombardovao ili ne, već u ideologiji koju Bler zastupa, a ona je temeljno urušila britansko društvo. To je ideologija koju promovišu velike korporacije, najbogatiji pojedinci, tajnovite organizacije i glavni svetski mediji a političari su samo izvođači radova. Promocija globalizma, univerzalizma, multikulturalnosti, različitosti, podrške migracijama, LGBTQ populaciji, gej brakovima i njihovom usvajanju dece, kulturnom marksizmu i relativizmu, a što su sve sigurni recepti za urušavanje tradicionalnog i tobož prevaziđenog društva. To je glavni problem u Blerovom institutu, politici Klintonovih, Makrona i &, dakle u ideologiji koju zastupaju a koja neumitno i neupitno vodi urušavanju svih evropskih država i naroda pritom se bazirajući na pretpostavci da će „zamenom stanovništva“ te zemlje nastaviti da i dalje normalno funkcionišu. Hoće isto tako kao kada farmu rasnih konja trkača, najbržih na svetu, zamenite sa ragama, mazgama i sipljivom kljusadi.

    1. Mišo, nažalost potpuno si u pravu a povrh svega ovo je i izdaja jer je definitivno taj ološ Bler bio politički alfa&omega u operaciji Milosrdni anđeo. Pored svega ovo je i sramota da, od nekog ko ti je naciju unazadio za 50 godina, tražiš savet kako da budeš boljik. Šta to govori o nama?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.