Blic: Poginuo radnik na koga se u toku izvođenja radova u Zoo vrtu obrušio zid

Ostavite komentar


  1. Pošto znamo detaljnu statistiku nasilja nad (isključivo) ženama, možda bi neko mogao da nam saopšti kakvo je stanje u vezi poginulih na radnom mestu po pitanju njihovog pola? Pitanje je retoričko, gotovo isključivo žrtve su muškarci. Šta bi feminističke NVO dale da umesto muškaraca na radnim mestima stradavaju žene, ne bismo mogli da živimo od njihovih saopštenja, konferencija za štampu, simpozijuma na tu temu, apela vlastima….

  2. Strasno. Stradaju ljudi, stradaju zivotinje. za pola godine pocrkavalo pola zivotinja u vrtu! Zirafa, zebra, foka, leopard, tigar, nandui, ovce, koze, antilopa desetine mladunaca nilskih konja, irvasa,hijena, binturonga. Gradi se milion kafica i restorana, umesto prostora zivotinja nicu avantura parkovi, Strasno !!!

  3. Mi zivimo u izmestenoj stvarnosti. Dakle u 20h je bio MRAK! Zasto, kako, zbog cega je neko u to vreme uopste RADIO? Zar nije normalno da se gradjevinski poslovi zavrse pre mraka? Koliko traje radni dan? Muka mi je da slusam obrazlozenja. Hocu odgovore. Inspekcije, policije i Drzave. One koja vise nije komunisticka (jer se tamo ovakve nesrecenisu dogadjale), vec ove koja se ubi od brige za nasu dobrobit.

Ostavite komentar


Društvo

Kako je Miloš Vučević plagirao ekspoze Ane Brnabić? 6

Kako je Miloš Vučević plagirao ekspoze Ane Brnabić?

Novi premijer Miloš Vučević svoj program rada kada je reč o obrazovnoj politici bazirao je na sličnim obećanjima kao i njegova prethodnica Ana Brnabić. Međutim, letimičan pogled na dva ekspozea pokazuje da je Vučević na više mesta doslovno prepisivao od dojučerašnje premijerke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.