Boban Rajić za UNS: Kupujem Novosti da ih unapredim

Ostavite komentar


  1. COKA – poslovni „sistem“ za izradu kora za pite i gibanice,pijačnu prodaju i kupovinu „Novosti“,… Tišina tamo,da vas nisam čuo!

    1. „Tišina tamo, da vas nisam čuo!“ – A da li barem pravi dobre kore za pitu?

  2. Znamo kako ti je Rajicu.
    Jedan milosevicev Ministar i Generalni Sekretar Srpske Radikalne Stranke je isto tako uz pomoc Brisela morao da’ kupi’ kosovsku Srbiju, ne bi li je ‘unapredio’!
    Muka velika, a ‘sveta misija’ osnivanja necije vizantijske Despotije u Srbi*i, … jos i veca!

  3. Dakle,još jedna u nizu mahinacija neviđenih razmera za koju bi se bilo gde u normalnom svetu išlo na dugogodišnju robiju

  4. Koji je pa ovaj Vucicev medijski mulac!? Nikad cuo za njega!!! Vucicev, jer je Smederevo Vucicevo sa 85% dodjosa uglavnom planinaca cobana…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.