Bocan-Harčenko i Vulin učestvovali u primopredaji grumena zemlje za izgradnju vojnog memorijala

Ostavite komentar


  1. Ako je suditi po Ruskoj politici prema Srpskom narodu poslednjih 30 godina onda se moze zakljuciti da bi primerenije meso za Hrcenka bilo na grobu Franje Tudjmana kojeg su Russi odlikovali 1996 godine, odmah nakon izgona Srba i kojeg su pomogli sa hiljadama tona oruzja od 1992 do 1997 godine.

  2. Sem toga Crvena armija nije Srbiji donela nista dobro, samo komunizam. Sem toga to je bila Sovjetska Armije, ne Ruska.

  3. A da li su posle otišli da uzmu malo zemlje sa Ravne gore pošto i Srbi i Rusi (današnji, aktuelni) priznaju Čiču kao prvog gerilca u Evropi. Čiča je danas bliži Putinovom i Vučićevom srcu nego Tito i njegovi partizani.

  4. Sramota je biti danas sa Ambasadorom zemlje koja te onako seljački spustila na zemlju samo pre par dana.Njihov odnos prema Srbiji je kolonijalni pa ako već trebam roblje da budem nešto ne bih da budem Ruski rob.Sećam se ja vrlo dobro Čehoslovaka, Rumuna, Bugara, Mađara kako prođoše onomad…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.