Bodrožić: RTS se srozao na nivo iz 90-ih

Istekao rok za predaju prijava na konkursu za generalnog direktora Radio-televizije Srbije

Ostavite komentar


  1. Kamo srece da se samo toliko srozao ono je jos bilo podnosljivo gledati barem neke emisije su koliko toliko vredele ovo sada je katastrofa lakse bi mi bilo kada bi mi skinuli taksu za RTS a umesto toga povecali naknadu za odnosenje smeca!

    1. Aktuelni trenutak zahteva od menadzera koji vodi RTS apsolutnu kliničku komu te ustanove. Svako talasanje i bukanje remetili bi spokoj aktuelne vlasti. Zanimljiva činjenica jeste želja Vasovića (snimatelj) i Nedeljkovića (Svetislav je organizator RTS u desetogodišnjoj penziji a ne novinar i ne bivši direktor marketinga) da, kao u Jožino vreme samoupravljaju.
      Urediće službe pitanje gendir-a RTS po
      meri sktuelnog trenutka…

  2. Aktuelni trenutak zahteva od menadzera koji vodi RTS apsolutnu kliničku komu te ustanove. Svako talasanje i bukanje remetili bi spokoj aktuelne vlasti. Zanimljiva činjenica jeste želja Vasovića (snimatelj) i Nedeljkovića (Svetislav je organizator RTS u desetogodišnjoj penziji a ne novinar i ne bivši direktor marketinga) da, kao u Jožino vreme samoupravljaju.
    Urediće službe pitanje gendir-a RTS po
    meri sktuelnog trenutka…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.