Bogoljubu Kariću uručen orden Svetog Andreja Prvozvanog koji je dobio i Putin

U Rusiji uručena prestižna nagrada Fonda Svetog Andreja Prvozvanog

Ostavite komentar


  1. Zadnje vreme došlo sve se kupuje,sve je to maska ,čemu to služi?Daš pare u fond oni te odlikuju,koliko para,toliko ordenja,ordenje je njihovo a pare su nekada bile naše?

  2. Više je dao Rusiji nego Srbiji. U Srbiji je samo uzimao – to što je velikodušno dao. Ako je štogođ preteklo, neće da se baci.

  3. Šta reći a nenasmejati se. Sovjetorusi nagrađuju čoveka koji im je doneo milijarde stranih novaca za zaštitu od zakona u Srbiji do trenutka kada su sa zapadom napravili dil, zbog kosova i krima, da na vlast u Srbiji budu dovedeni presvučeni euroradikali i tada njihov čovek amnestira karića. Sada je karić kao carić, vole ga u kremlju a vole i ovi na dedinju, ljubav cveta i buja, dok se novci okreću i skupljaju za službe koje finansiraju iz tog budžeta nove sovjetske politprojekte po jugoistoku evrope. Zato ga i optočiše u zlato i dijamante jer nekad suva sirotinja sad se u sirovom bogatstvu razbacuje.

  4. Tako se to radi – platiš reket a oni te onda odlikuju. Pošto si platio reket možeš da radiš šta hoćeš osim da reketiraš druge. Onda dođeš u rodno selo da ložiš seljake kako si uspešan, lep i pametan. Jedini problem je što i srpski seljak sada ima internet pa to sa loženjem prolazi samo tamo gde interneta nema.

  5. „humanitarna fondacija u Rusiji, koja radi pod pokroviteljstvom predsednika Rusije Vladimira Putina.“
    A, onda u pasusu ispod kazu da je i Putin dobio isti orden???

  6. Ja sam godinama u Rusiji, bio sam na raznim gradilistima, nikada nisam cuo daje ovaj gitarista i pevac negde nesto gradio, uglavnom uzmu drzavne proekte i prodaju posao drugima, jedino sto znam je da ima restoran u Moskvi koji se zove Jugoslavija!!, Ostalo je sve , sto kaze nas narod luk i voda!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.