Borelj Vučiću: EU razmatra kako je najbolje pomoći Zapadnom Balkanu u borbi protiv korona virusa

Ostavite komentar


    1. Tačno tako, hvala im na razmatranju i pomoći, opreme i ljudstva nemaju ni za sebe i svoje članice, ali zato imaju novac i svaka čast Norveškoj. Ovde su u pitanju sati a naši avioni već dovoze opremu i ljude iz Kine jer nema se vremena za razmatranje i birokratiju.

  1. U nasem regionu polako postoji porast zarazenih i svaki vid pomoci nam znaci u borbi sa pocastom Korona, a Evropa postaje jedno veliko zariste sa Italijom i Spanijom.

  2. Evropa mora malo više da se potrudi u razumevanju truda, koji naš balkan i sama Srbija polaže za uspeh i bolju budućnost gospodo iz Evrope.

    1. @EU se mnogo više trudi od „braće“ rusa!

  3. O čemu vi pričate? Pa ta Evropa ima više žrtava nego Zapadni Balkan obolelih. Pa koga će pre da leče i pomažu – svoje koji su u paklu ili druge koji su na tom putu? Nemojte biti licemerni. Evrope se setimo kada treba da nam udeli neku pomoć, a kada treba da pokažemo da zaista jesmo Evropa i da delimo neke vrednosti, e onda smo neutralni i nesvrstani. Nije nego. A Kini svaka čast!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.