Boris Tadić: Stefanović i Hrkalović iznad svega optužuju Vučića

Ostavite komentar


  1. Stvarno mi je žao, ali Boris Tadić je veoma zaslužan što je AV sa svojom svitom tu gde jeste a prilike su da će još dugo ostati. Zakasnio je sa svojim mudrovanjem.

  2. „Polivektorska“ politika je unistila DS i modern Srbiju da je postala „balkanski bolesnk“. Na pragu 21. stoljeca i to u srcu Europe graditi vanjsku plitiku na oslonu na Kinu i Rusiju je teski strateski promasaj i ogroman gubitak. Ulaskom u EU bi Srbija dobila milijarde za ssvoj razvoj koje sada nema nego ih namiruje skupimi sumnjivim kineskimi ruskim kreditima koji se isplacuju njihovim kompanijama i radnicima. Velika je steta sto je Srbija „zalutala“ u sumu punu divljih vukova koji je vabe i naprave obicnog piona u njihovim rukama.

  3. Tako bi trebalo da bude, ali ste vi ukinuli tu praksu za vreme svoje vladavine, i tako štitili sve hohštaplere iz svoje stranke. Ovi posle vas su samo nastavili isto.

  4. Tadic je doveo na vlast Vucica i Nikolica.Morao je da ih spreci da bez izbora udju u parlament,tako sto su samo promenili ime.Tadic je abolirao od odgovornosti Milosevicevu SPS najodgovorniju martini za ratova i bombardovanje.A o njegovim « kadrovskim resenjima »,kao i o politici 4 stuba,da i ne to primo.

  5. Tadic je doveo na vlast Vucica i Nikolica.Morao je da ih spreci da bez izbora udju u parlament,tako sto su samo promenili ime.Tadic je abolirao od odgovornosti Milosevicevu SPS najodgovorniju za ratova i bombardovanje.A o njegovim « kadrovskim resenjima »,kao i o politici 4 stuba,da i ne to primo.

  6. O čemu to ovaj?Zar nije na smetlištu istorije?Ni cenzus ne može da pređe!! Sve što se moglo uraditi na štetu ovog naroda uradio je!Sramota!!!!!!

  7. Jao manekenu gde ti je obraz ! Pokazao si se pa vise nema kud ! Mani se vise politike, penzionisi i uzivaj !

  8. Ne znam kako ovog čoveka nije sramota. Najzaslužniji je za ovo stanje danas i za uspon SNS lopuža.

  9. Čitao sam komentare,treba da vas je sramota sns- ovci šta pišete za Borisa Tadića! Vučić I Toma dolazili su kod Borisa i tražili da ih spasi od Šešelja i on im je pomogao.Zar vam nije jasno da je hteo da uništi naraštaja zlo u Srbiji,rast Srpske radikalne stranke,sad ste svi pametni da ga osuđujem.Izađite na ulicu pa smeniti Vučić,a ne pisanje ovakvih komentara na račun Tadića.

  10. Mnogo mi je žao, ali mi kao narod stvarno ne zaslužujemo političara takvog kapaciteta kao što je Boris Tadić !

  11. Ovaj Tadić nema ni stida ni srama, šta misli da građani imaju amneziju i da su zaboravili kako nam je bilo dok je on unistavao Srbiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.