Bradić: Malo kulture na komercijalnim televizijama

Ostavite komentar

  1. tacno da nije rts nasa bi kultura bila u baltu.RTS je najboji javni servis u regionu.i ko kaze drugacije taj nezasluzuje ovakv servis. drugo da dozete da vidite javni servis u Mk kako je skoz propao a ne kultura ili izvestaje. pa ce da vidte sta je rts.Poz iz Makedonije.

  2. Postovani ko god da ste, ne znam da li ste primetii da mediji imaju kontrolisane informacije, ono sto nije za usi javnosti i ono sto narusava planove vladajuce oligarhije, se ni ne objavljuje ali zato fabrikovane lazi i neistine prednjace….Naime primetili ste da su i reklame takodje okrenute čipsu, pivu i uloscima…ponegde se probije neka reklama za praskove za ves ili za sudove…Sve ostalo je nevazno…ali pivo i ulosci su od strateskog znacaja…Da li ste nekada gledali neke normalne televizije i neke normalne sadrzaje koji se emituju u nekim normalnim zemljama koje nisu opterecene pivom i uloscima…Think…

  3. Da za kulturu Srbije je bitno da nas stalno sa ekrana gadjaju reklamama za uloske i pivo i po koju reklamu za razne praskove….To je jako bitno …Sve ostalo postoji kod kineza u onim smrdljivim prodavnicama ali i van granica ove smrdije…

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.