Bramerc od Vučića traži troje radikala

Ostavite komentar


  1. Dosta više haranja po srbiji,dokazano da je za pokolj na markalama kriva muslimanska organizacija pa neka ide u bosnu i hvata mudžahedine koji napraviše sranja po bosni.

  2. Moze se herr Bramercov zahtev ispuniti ako /po starom obicaju politicara iz Beograda/ na konto njihovog shefa Seselja "stavi" za svakog radikala po 100 hiljada eura. Tako su svi "patriotski orjentisani" politicari u Beogradu radili od Milosevica na ovamo po principu "veca riba -veca cena". Ceka se pazar i pogadjanje -zato ih jos ne predaju.

  3. Za odavanje tajni i kriminalnih radnji Tribunala neka prvo odgovaraju bivše sudije, tužioci i služenici Tribunala koji su o tome pisali knjige, članke i davali intervjue, sramota je koliko su odali tajni i pokazali nam mračnu strani kvazi suda.

  4. Pritisak NATO SAD ide sa svih strana, kvazi sud i kvazi tužilac, a istina je dvoličlna.

  5. Ima ona lepa decija pripovetka. Uci se od prakticno malih nogu:" Ne mozes svetu ugoditi".

  6. Ne treba uopšte da sumnjaju da će premijer privesti pravdi sve one koji imaju veze sa ratnim zločinima.

  7. Ovaj je dosadio i Bogu i narodu vise. Kad god ga vidim kod nas, zna se da je dosao da nekog uceni.

  8. Srbija je spremna za punu regionalnu saradnju u cilju otkrivanja počinilaca ratnih zlocinaca.

  9. Зашто би Влада изручивала своје грађане који немају везе са ратним злочинима, а то што хашки трибунал није успео да казни Шешеља па покушава дај шта даш наш уопште не дотиче.

  10. Odmah ga privesti ako je jos u Srbiji i proglasiti za neprijatelja drzave kao i za ucenjivanje bez ikakvih dokaza presuditi mu u ime naroda i poslati ga u Pozarevac ….!!!!!

  11. Na ovaj način Haški tribunal, želi da produži svrhu svog postojanja bar za izvesno vreme.

  12. Pa nece valjda svoje drugare i dojucerasnje partijske saborce da izrucuje nekakvom "ustaskom", "anti-srpskom" sudu.

  13. o vrednosti haskog pravosudja, govori da africke drzave povlace svoj potpis na medjunarodni krivicni sud za ratne zlocinr. po tom sudu ratne zlocine cine jedino afrikanci, dok sa zapada niko nije ucinio ratni zlocin. cak je i afrika shvatila prije od nas kakva je to pravda

  14. Blamerc hoće da nam kaže da haški tribunal nije sud za ratne zločince jer sve su ih pustili na slobodu nego sud za srbe i da je sasvim dovoljno da si srbin i da ih pomalo nevoliš i odmah ćeš biti osudjen!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.