Branislav Trifunović nagradu "Pravi muškarac" posvetio Aleksandru Obradoviću 1Foto: B. Č. B.

Povodom Međunarodnog dana muškaraca Centar E8 je u EU info centru dodelio godišnju nagradu „Pravi muškarac“.

Ove godine nakon Renata Grbića, Saše Jankovića, Marčela, Marka Somborca, Zorana Kesića nagrada je pripala glumcu Branislavu Trifunoviću. Njemu je nagradu uručio prošlogodišnji laureat Renato Grbić, heroj sa Dunava i spasilac mnogih života.

Uručujući nagradu Grbić je rekao da je „u ovom ludom vremenu kada se ne osvrćemo više ni na šta, ni na čiju nevolju cilj ostati čovek i svaki dan učiniti nešto lepo“. 

Trifunović je primajući nagradu izjavio da je borba koju svaki dan vodi kroz svoj rad, nije borba za njega već borba za dostojanstvo koje smo izgubili, kako u profesiji tako i u životu. 

Prema njegovim rečima pravi muškarac se mora truditi da živi u ljubavi i kako je naveo iako to danas nije popularno reći njegovi najbolji prijatelji nisu samo Srbi već i Bošnjaci, muslimani, Hrvati i ljudi širom Evrope. 

„Ako sam ja pravi muškarac, onda je za mene ovih dana pravi muškarčina i prava ljudina Aleksandar Obradović. Ja mu posvećujem ovu nagradu jer mislim da je to put koji treba da sledimo, jasno i glasno da govorimo o svemu i tako volimo svoju zemlju. Aleksandre, uz tebe smo“, poručio je na kraju Trifunović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari