Brankica Stanković: U diskreditovanju novinara učestvuju i televizije sa nacionalnom frekvencijom

Glavna i odgovorna urednica Insajder TV

Ostavite komentar


  1. Gresite, Brankice. Ti, kako ih vi nazivete, novinari, sami sebe diskredituju.

  2. „Odgovornost za javnu reč je kod mnogih nestala, a etiketiranje postalo uobičajeno“
    Draga Brankice, na isti način i novinari imaju još veću odgovornost za izgovorenu i napisanu reč ali mi danas imamo situaciju da se novinari i „novinari“ smatraju nedodirljivim i da je njima sve dozvoljeno – na žalost tako se i ponašaju. E pa draga moja, odgovornost za javnu reč podjednako važi i za tvoje kolege i koleginice, baš kao i za svakoga drugog. Na svu sreću ti itekako imaš kredibilitet da o tome govoriš i tebi se malo šta po tom pitanju može prigovoriti.

  3. Ova mlada i hrabra ženica je dragulj srpskog novinarstva.Puna je entuzijazma, želje i ambicija da makar malo promeni na bolje ovo nažalost u svakom pogledu propalo društvo. Ali mislim da je shvatila da je to sizifovski posao jer smo svi skupa krenuli u ambis.

  4. Pitanje za gospodju B.S. Da li imate prava da na nekoj TV reprizirate 3 rmisije o vakcini iz 2009 godine? Meni i mnogima koje znam veoma bi znacilo , kao i drugima koji to nisu svojevreemeno pratili! Ja sam od tada invalid koji ne sme vise da prima vakcine .Pre te, redovno sam vakcinisan. Sada ne zivim i do kraja zivota treba da se sklanjam od svih! Hvala!

  5. Kad vi Etiketirate Druge to je Super Odlicno i to Moze
    Cime neko Upere Prst u Vas i Vaše Novinare vi se Uzrujavate
    Pa ne ide Gospodo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.