Brnabić: Biću advokat sve dece

Ostavite komentar


  1. Ne budite smesni gospodjoBrnabic,
    Ne govorite neistine, pisao sam na Vas kabinet i kabinet predsednika Vucica,kao i Nikoli Selakovici i Aleksandri Perisic o diskriminaciji jednog mladog sportiste i to neobicnog nego reprezentativca Srbije u streljastvu,najboljeg u Srbiji svih vremena loji nije hteo da placa fa puca i takmici se za Sebiju i nasao se u celjustima mocnika Saveza Predraga Sotre! Inace Sotra je visemilionski duznik RS na osnovu poreza i pdv ! Ne da niste zastitili ovog sportistu i mladog coveka nego niste ni pokusali!
    Zato ne govorite neistine i lazi nego samo tadite sta Vam Vucici narrde a po ustavu VLAST JE U VASIM RUKAMA!

  2. Za svu decu se ova zena i drzava zalazu, za one koji sami nisu u stanju da se brane.

    1. Postavljenje Ane Brnabić na mesto premijera je kompromis koji je morao da bude prihvaćen. Ali ona nikako nije država. Ona ne zna šta je Srbija.

    1. Imate pravo da se slazete. Mozda vam je to i posao. A sad mozete po sendvic.

  3. Sns lešinari u akciji „za našu decu“ da rade u fabrikama od malih nogu.

  4. Dete koje ima 22 godine i druži se sa sumnjivim ljudima. Šta će da radi kad potaste?!

  5. Posto su izbori na samom pragu Ana Brnabic pokazuje koliko je zaljubljena u funkciju koju obavlja i udobnu fotelju i iz tog razloga svojim izjavama pogotovo sada pred izbore zeli da pokaze svoju odanost svom sefu kako ga ona oslovljava.Udobna fotelje i funkcije cine cuda i mnogi zbog njih, sto nije tesko primetiti u “Uredjenoj drzavi Srbiji“ su spremni i da zrtvuju svoje JA i postanu lutke na koncu .

  6. Kako ova laze ccc, zena tako lupa gluposti svaki put kad se pojavi da to postaje potpuno besmisleno… I marketing agencija koja pise govore sns sekti je potpuna budalastina.. Ljudima koji malo razmisljaju ovo je potpuno besmisleno…

  7. Gde je ova premijerka-advokat bila kada je njen el hefe zloupotrebio maloletno dete u političke svrhe?A sad je pala u belu penu zbog jedne fotografije odraslog mladića od 22 godine?!

  8. Nijedno dete ne zaslužuje da bude žrtva nečije političke ambicije.

    1. Ja sam mislio da se osoba od 22 godine ne vodi kao dete. Inace smo svi necija deca, pa i mali Alek glavom i bradom.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.