Brnabić o epidemiji: Srbija prošla odlično, nažalost sa ljudskim žrtvama

Ostavite komentar


  1. Ne zanimaju me opsta mesta i otrcane floskule.Koliko je taj uspeh kostao_Koliko je Hrvatsku kostao njihov rezultat sa kojim ne mozemo da se poredimo.Tradicija zastite javnog zdravlja je vrlo slicna i oni su,kao i svi,bili prinudjeni da nabavljaju repromaterijal od Kineza koji su svima braca ali to ima svoju cenu i cena se ne prasta,koliko god se pozivali na celicno prijateljstvo.Valjda smo zasluzili da znamo koliko je kostalo letenje Rusa i Kineza pored nasih zivih lekara,bez slavnog pulmologa i plasticne gdje Kisic.

  2. Mene je sramota da predsednica nase vlade kaze da je ovo najveca kriza od Drugog svetskog rata. Imali smo mi mnogo vecih i gorih kriza samo verovatno gospodja je to posmatrala sa bezbedne udaljenosti zato je i zaboravila.
    Druga stvar je da novinari koje prenose njene izjave treba da imaji beneficirani radni staz. Svaka njena izjava je veoma nepovezana, nejasna, neartikulisana, bez upotrebe padeza, vremena, rodova, bez ikakvog cilja, smisla, pocetka i kraja. Kako tako nesto pretociti u recenice? Svaka vam cast.

  3. Toliko je bila uspesna da nas jedna Crna Gora svrstava u najneuspesnije u regionu i ne dozvoljava za sada Air Serbiji da leti za Podgoricu i Tivat! Dosta vise laganje, niko Vam vise ne veruje g-do Brnabic/SNS! Upristojite se!

  4. Ne nasedajte i ne opuštajte se, epidemija nije prošla samo su prestali da objavljuju tačne brojke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.