Brnabić: Odakle Belojeviću podaci o broju obolelih i umrlih?

Ostavite komentar


  1. MSc Brnabic „misli“ da prof. dr. sci med. Belojevic MD prica gluposti? Jel to neka sala?
    Ima li ta zena svesti o svojoj poziciji?

  2. Za pismene, čovek je objasnio u tekstu. Premijerka bi mogla da pročita ono o čemu priča.

    1. Analiza cenjenog Rrofesora je veoma temeljna. Međutim, u ovom trenutku , opasnom po život i zdravlje ljudi, bilo koja statistika (ili računica) ne mogu mnogo pomoći. Suština je u striktnom sprovošenju ovih mera, koje, po mom mišljenju su veoma blage. Iz tih razloga se u suzbijanju epidemije ne pomeramo sa mrtve tačke.

  3. Ako „premijerka“ ne zna da sabira a zna da laže po naređenju šefa verovatno ima ko zna sabirati i govoriti istinu.

  4. A odakle tebi ideja da se uopšte pojavila bilo kakva bolest. Šta znači ono: testovi nisu pouzdani. Jel to samo u slučaju kada je neko negativan? Zašto se ne sumnja u pouzdanost kada je neko pozitivan?

  5. Tako rece bivsa Premijer redovnom profesoru univerziteta, veoma strucna, jezikom Predsednika prava Elita, zavrsiila u USA, biznis, koji se uzgred receno i ne rangira zbog renomea njegog koledza 600 i nekog na rank listi u USA, gde su alumnisti samo ona i sportisti i stopa upisa 68%. Ko zna, zna sta sve ovo znaci o rangu koledza u SAD. To ne moze da upise, samo onaj ko nece! Bas Elita!

  6. Zasto ste brutalno obmanuli gradjane Srbije da cete podle prvog vanrednog stanja izaci sa racunima za kupovinu i preprodaju respiratora i medicinske opreme koju ste prepustili Vucicu ?! Dokle mislite da se pravite gluvi i nemi ?

  7. Imam utisak da bi neki želeli da u oivom narodu ima barem desetak hiljada umrlih i stotinak hiljada obolelih?! Ne razumem koji su razlozi?! Da li samo lični egzibicionizam ili su te „informacije“ osmišljene da bi se zadovoljli nečiji prljavi interesi. Ovaj profesor još nije pomenuo spaljivanje leševa, kao u vreme one poplave, koju su lansirali neki slični stručnjaci i dušebrižnici. Ne razumem ŠTA BI BIO MOTIV da Krizni štab kao i preijerka kriju broj umrlih? Pa njih na desetine hiljada ima u svi,m daleko razvijenijim i bogatijim državama EU?! Zašto bi Srbija to krila?

    1. Posto ti je jako stalo do istine, sta mislis Knezevicu o tome da nam konacno priznas koliko ispisanih redova je dnevna norma za botove poput tebe.
      Svojom skribomanijom, polupismenoscu i smusenim recenicamna postao si tezak i sebi i svima oko sebe

  8. Pa kad bi ukinuli mogućnost glasanja na izborima penzionerima i gasarbajterima, a naravno i vojski glasača iz Bosne bili bi pravedni izbori, naravno i stručni ljudi na pozicijama, samo što je ovde drugačiji slučaj, političari na doživotnim funkcijama, pa i svoje potomke postavljaju kao svoje naslednike … Gadi mi se ova banana država

  9. Mislim da je krajnje vreme da se barem za one predstavnike vlasti koji obavljaju najodgovornije dužnosti obezbedi neko ko će ih podučavati gramatici i pavilima govornog jezika….Pritisak je OZBILJNIJE SLABIJI!?! Tužno…da ne spominjem one već legendarne bisere….

  10. Neka tzv krizni štab (ma šta to značilo) objavi podatke o svima Umrlim(po njima) od korone, lične podatke, kad su umrli, gde, od čega su bolovali, pa da se pogledamo. Ovako se manipuliše brojevima kako to nekome (zna se kome) odgovara, pa se u tom svetlu hitro napadaju svi oni koji „zvanične podatke“ dovode pod sumnju. Bez autopsije, odn. obdukcije ne može se , niti sme navesti ni u jednom izveštaju o smrti da je neko lice umrlo od korone.Ovde nešto debelo smrdi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.