Brnabić: Pored filmske industrije i ugostitelja, pomoć će dobiti i frizeri

Ostavite komentar


  1. Da li je planirana pomoc licima koja imaju preko 65 godina i nemaju penziju?

    1. Niste lepo sagledali situaciju, trebalo bi „videti“ ko je sve stvarno ugrozen, koga ste pustili da radi a kome zabranili

  2. Pustite ljude da rade. Kod frizera nema gužve, sve se zakazuje. Ne treba im glupa pomoć trebabim sloboda. Marketi prepuni, u Lidlu jedan drugi na leđima. Ne sluđujte nas više glupim merama. Ako ne znate povucite se možda ima neko ko zna ume i hoće.

  3. Kakve nebuloze. Pa valjda je svima jasno da je ceo lanac u istoj meri ugrožen. Šta je sa seljakom koji je utovio a nije uspeo i neće uspeti da proda svinju , june, jagnje, kokošku, šta sa klanicama i kasapima šta sa proizvodjačima alkoholnih pića koji nisu imali kome da plasiraju proizvod?

  4. Niste lepo sagledali situaciju, trebalo bi „videti“ ko je sve stvarno ugrozen, koga ste pustili da radi a kome zabranili

  5. Kako ću do 28-03-2021god.da platim struju, kako ću 1-04-2021god da platim doprinose kako ću 05-04-2021da platim kredit, kako ću 10-04-2021god.đa platim vaš reprogram ja sam propao kao ona stvar kroz iscepane gaće.

  6. Bravo, tako treba! Pomozimo frizerima koji svi rade na crno. Ošišaju 50 ljudi dnevno a prikažu 2.Bravo!

    1. Sasvim je bezveze da generalizujete. Ja sam frizer koji ima prijavljenu radnju i radnike, kao i mnoge moje kolege. Svi smo u istom problemu – ne mozemo da radimo, a to znaci da ne mozemo da platimo dazbine i isplatimo plate.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.