Brnabić: Povratak u škole verovatno od prvog septembra

Ostavite komentar


  1. U uredjenim zemljama trebala bi Ana Brnabic da zna da ne postoji rec “VEROVATNO“ pogotovo zato sto je prvi septembar vrlo blizu.

  2. Sva deca treba da se vrate u skole i tamo slusaju nastave od kvalifikovanih nastavnika koji su za to i placeni. Sta ce da rade ucenici osmog razreda koji treba da se upisu u srednje skole. i cetvrti srednje koji se spremaju za fakultet?

    1. Primarna star u ovoj situaciji treba da bude zdravlje đaka i zaposlenih, pa tek onda sve ostalo. Nadam se da će premijerka i ministar preuzeti odgovornost za moguće neželjene efekte.

    2. Kad o skoli odlucuje Brnabic koja je zavrsila fakultet (vecernju skolu) za koji niko nije cuo i Tupavcevic koja kaze “strmoglavo raste”, deca su u problemu sva! Posebno ona koja treba da spremaju se za upis na fakultet. Koja od njih dve ima pojma sta znaci objasnjenje prof. uživo…kad im je obema to promaklo u zivotu i u sns Srbiji su visokokotirane kao takve.

    3. 300 evra nije plata. A pogotovo nema tih para za koje big rizikovao svoj zivot.

  3. Kako da ne! Ako ces im ti drzati nastavu, posto se, valjda, i nastavnici pitaju? Ili mi samo sprovodimo „odluke“? Nadjite druge budale da drze nastavu. Ne zelim umreti na tako morbidno glup nacin. Ustupam svoju „platu“ nekom pravom, ko ne zali svoj zivot da bi se deca „socijalizovala“ i cula „zivu rec nastavnika“. Od mene je nece vise cuti!

      1. Naravno da cemo svi umreti, ali mi ne pada na pamet da umren za Brbanic Vucic & Kon doo. Imaju, brate, svojih sendvicara, pa nek umiru za njih. Ja necu ni da pokusavam!

    1. Kakav vam je komentar i nije steta da ustupite svoje mesto nekome ko je nezaposlen kao prof, a takvih ima mnogo. S obzirom na to da smatrate da cete umreti ako izađete i z kuće i ako deca cuju zivu rec prof. bolje da gledate pink, nego da ucite decu.

  4. Alo bre kriminalci pita li neko nešto roditelje??? Počeli ste već da štelujete brojke kako bi do septembra raščistili teren i tako deci i roditeljima napravili pakao od života! Ne dam dete u školu, smeća jedna ljudska!!!

  5. Na utakmicama(fudbal,kosarka) igraci ne nose maske a u stalnom su bliskom kontaktu a gradjani moraju da nose maske i da drze distancu. Ovo je sve zamajavanje naroda pa nije u pitanju Kuga ili neka druga zarazna bolest vec virus,dajte vise ubiste .

  6. Može se očekivati da za desetak dana imamo dosta manji broj novootkrivenih slučajeva , ali tvrditi da će školska godina početi 1. septembra je teška neodgovornost .
    Onog trena , kad prođu dve nedelje s 0 novootkrivenih može početi nastava ,uz uslov da sve , uključujući ulaske u zemlju , bude pod kontrolom .

  7. Gledao sam Anu. Neverovatno koliko puta je pomenula ime predsednika. To zaista nije korektno.

  8. Treba da bude na prvom mestu zdravlje, a ne škola mislim da je najpametnije da bude online i svi budemo bezvezni, a ne da rizikujemo zaraze i prenošenje virusa!!!!

  9. Pocetak skolske godine odloziti za oktobar. Zatim uvesti online nastavu za sve koji zele online. Drzava da obezbedi da bar jedan roditelj dece do 12 god bude kod kuce sa decom. Drzava da dotira 50% plate ili minimalac za te roditelje (koji rade i u privatnom i u drzavnom sektoru). Zdravstvenim radnicima platiti dadilje. Tako rade u Evropi. Dakle, mladje osnovce zadrzati kod kuce na bezbednom zajedno sa jednim roditeljem. To je zastita porodice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.