Brnabić: Pripremamo se za uvođenje kovid sertifikata

Premijerka Srbije nakon sednice Kriznog štaba poručila da je vakcinacija jedina mera

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Odgovor na pandemiju nije Cecin, Jecin koncert, roštiljijade i ostale xxxjade.
    Treba strpati u zatvor one koji su to dozvolili

  2. Resavska skola smatra…da strucno prepisuje i primenjuje iskustva drugih zemalja…Ostala im navika, iz doba skolovanja…?? A Srbija vec jednom, onomad pobedila opaki virus, bas uoci izbora…??

  3. Naci ausvajs. Nista se ovo sto se desava ne razlikuje od postupaka Dr. Mengelea po naci logorima tokom drugog rata. Potpuno isto samo jos masovnije. Uostalom koja je svrha vakcinisanja ako vakcinisani mogu da obole i da zaraze druge? Pre svega to nisu vakcine, to su nekakve terapije koje moraju da se uzimaju na 6 meseci.

  4. Supruga mi baš jutros javlja sa radnog mesta…od 4 primljena pacijenta,samo je jedan nevakcinisan…toliko o tome…sram vas bilo,iznesite tačne podatke o „obolelima“!!!

  5. Naravno , i treba , znači kao u Evropi , bez vakcine nema ulaza nigde i ćao , samo napred ♥️

  6. Svako ko ne želi da se vakciniše , neka sam plaća lečenje ako dobije covid i kraj , da se oslobode bolnice i živi normalno

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.