Brnabić: Protiv sam svakog zatvaranja, moramo da naučimo da živimo sa koronom

Ostavite komentar


  1. Ko si ti, neodgovorno“strucnjako“, da ti tako nesto smes i da izustis o sudbini 7 miliona ljudi?

  2. Pustite decu. Vakcinišite onih Izmedju 30% i 50% medicinskih radnika koji NISU vakcinisani iz samo njima znanih razloga. I treba da se zapiatmo gde je njihova solidarnost prema drugima, prema članovima porodice i zajednice. A da ne pominjemo da bi njima trebalo da bude na prvom mestu dobrobit pacijenata.

  3. Ako recimo bude sajma knjiga. I u tom zatvorenom prostoru bude na desetine hiljada ljudi. Na beer festu se videlo kako sa istom potvrdom uđe vise njih, (nisam sigurna da ce bolja kontrola biti igde-da vadis licnu kartu, da proveravaju i upoređuju podatke..)I sad ja radim na tom sajmu, i razbolim se ( sto je vrlo izvesno ) , sta tad premijerko ? Da tuzim licno vas ? Niste u stanju da zastitite građane ove zemlje na pravi nacin. Sve ste otvorili iz straha od bunta. Shvatili ste da nema bunta zbog minimalne zarade koja ne pokriva minimalnu potrosacku korpu. plasite se bunta od zatvaranja i spremni ste sve da nas svesno zarazite totalnim popustanjem mera. Sram vas bilo

  4. Svi pricaju u visini plate pre i sada a niko ne spominje standard pre i sada. Cene su poprilicno skocile, da li su ih plate ispratile?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.