Brnabić: Srbija poželjan partner Inetrpola

Ostavite komentar


  1. Da li stvarno nekoga zanimaju takve izjave? To je isto kao ono: AB se sastala sa ambasadorom XY. Odnosi su najbolji u poslednjih godina. Vau…

  2. MUP Srbije je poslednjih godina postao reprezantativan u zemljama u regionu, i sa razlogom Interpol zeli da saradjuje sa Srbijom.

  3. Srbija je najaktivniji i najvažniji partner ove međunarodne organizacije u regionu jer najviše problema imamo sa kriminalom jer je krimial svih ovih godina bio u direktnoj sprezi sa vlastima

  4. Interpol je ozbiljna svetska organizacija sa medjunarodnim znacajem i vrlo je vazno imati dobru saradnju sa njima, koja bi pomogla smanjenju stope kriminaliteta ili procesuiranju ucinilaca krivicnih dela. Znacaj ove saradnje nije samo unutardrzavni vec i medjunarodnog karaktera s obzirom da se Interpol bavi i sprecavanjem terorizma te doprinos Srbije u ovome moze da bude od znacaja za medjunarodnu zajednicu. Dobro je odrzavati uspesne poslovne odnose sa Interpolom i drago mi je da vidim da oni postaju sve bolji.

  5. Nekada je Srbija sluzila za skrivanje belosvetskih protuva. Hvala bogu i to se promenilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.