Brnabić: Srbija uspešnija protiv pandemije nego zemlje s najboljim zdravstvom

Ostavite komentar


  1. Po broju umrlih od korone na vrhu je Belgija sa 845 umrlih na milion žitelja, a slede Britanija, Španija, Italija, Švedska sa stopom smrtnosti između 500 i 600 na svakih milion stanovnika. Prema ovom bilansu, Severnoj Makedoniji je najbliža Bosna i Hercegovina, koja ima tri puta manje umrlih na milion stanovnika – 76. Slede Srbija i Slovenija sa po 54 žrtve, Bugarska sa 43 i Albanija sa 39. Na dnu su Hrvatska i Grčka koje imaju 29, odnosno 19 žrtava na milion stanovnika. Molim objavite pa da seonda priča !!

  2. Nesto mi iscrpljeno izgleda nasa premijerka kojoj se verovatno blizi u septembru kraj mandata. Jer neko mora da bude pusten niz vodu, ne daj boze nedodirljivi! Ovo je sad iscrpljivanje do besvesti ministari u Vladi koja to vise prakticno od izbora nije! Stvarno mesec dana posle Hrvatske, tamo sa 37 % izlaznosti vec formiran Sabor a kod nas sa 47 % i apsolutnom vecinom SNS-a ministri imaju da drhte do septembra i to ne od ove osobe!

  3. Lude li zene, ja zivim u Svedskoj i verujte mi na rec zdravstveni sistem funkcionise odlicno, situacija je nemerljivo bolja nego u srbiji a ove gnjide na vlasti su izgubile svaku meru u laganju.

  4. Ova misli da ume da laze a da joj se ne pozna. Varas se Ana, vidi se to iz aviona. Ali nazalost mnogo veci problem je onaj drugi koji sve vise lupeta i laze a da toga ni sam nije svestan. Bolest je zaista poodmakla.

  5. Ili se vi drogirate ili sam ja drogiran, nema druge. Pobogu pa da li vi znate šta pričate? Pa kako vas nije sramota da mlatite i lažete svaki dan? Vi ste bre primer osvete loših đaka koji su se dočepali Vlasti a znanja i pameti nemate da vodite pijacu a ne državu.Ugasi Pink, idi među ljude bez poltrona i prošetaj od Vlade do Kalemegdana i pitaj ljude šta misle o tvojoj Vladi i koroni.Usput, ja se ne drogiram!

  6. Kako oni svoje greške i propuste relativizuju i ublažavaju, ali se zato kao vuci okome na greške i propuste svih onih koji nisu iz njihove interesne grupe.

  7. Gospođo Brnabić šta se sa vama deševa, da li mislite da vam neko veruje?

  8. Zdravstveni sistem se nalazi pred raspadom. U bolnici u Subotici trenutno nema hematologa. Jedna doktorka koja je hematolog duže vreme, naravno iz opravdanih razloga, nalazi se na bolovanju. Nema nikog ko radi kontrolu hematoloških pacijenata. Inače hematološki pacijenti moraju svakog meseca da idu na redovne kontrole sa nalazom KKS kako bi se odredila dalja terapija. Pošto nema niko da vrši kontrolu KKS terapiju uzimaju na osnovu izveštaja starijih od 6 meseci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.