Brnabić: Srbija možda jedina država u kojoj deca nisu izgubila nijedan školski dan

Ostavite komentar


  1. Deca koju znam su nepismena, a mi smo u tim godinama citali knjige od sto strana za lektiru. Jedva broje do 20, a mi smo znali tablicu mnozenja i resavali probleme. I to je bilo pre korone, skola nam je razbucana potpuno. O cemu prica ova zena? Na kom marsu ona zivi? Koga laze? Ne kapiram.

  2. Gospodjo Brnabic sramota je da neznate koliko stanovnika ima tvoja zemlja. U svakom slucaju rekli ste oko 7 miliona, pa da vas ne toliko skolovan ispravim Srbija ima 8827 427 stanovnika. Neka vas bude sramota da to neznate.

  3. Nažalost, u demokratiji, parlamentarizmu, medijskim slobodama, nezavisnom sudstvu i ljudskim pravima nazadujemo iz dana u dan. Ali, moralo je ovako biti. Jer to je bio jedini način da Srbija posle pada Vučića i njegovih poltrona kojima i ti izuzetno pripadaš, počne da ceni demokratske vrednosti i izgradi mehanizme koji nikada više neće dozvoliti da autokrata dodje na vlast. Da smo znali da će do ovoga doći čuvali bismo Djindjića daleko bolje.

    1. Da nas EU ne primorava na njihove standarde mi bi bili
      srednjem veku, koliko ljudi po selima nema kupatilo ,toplu vodu
      A ova zena mlati o nekom njihovom uspehu

  4. Šta lupe…..pa ona sama ne mož normalno bez mucanja da sklopi prosto proširenu rečenicu i da je zatim izgovori kao sav normalan svet bez zamuckivanja, a deca u ovoj školskoj god. uništila su svoje radne navike, jedva da mogu da prate rad i predavanje nastavnika na skraćeni časovima, idu u školu svakog drugog dana (5i razred) i to je njoj normalno, Strašno si neobaveštena pred. Vlade, sramota????!!!?

  5. Administracija misli da je TV nastava neki vid obrazovanja. Decu treba motivisati da rade i uče, ne dolazi to samo od sebe. Kao majka znam iz prve ruke da najveći broj dece tu nastavu ne prati osim kada ih nastavnici ne motivišu nekim ocenjivanjem ako su sve sa RTS časa prepisali u svesku i sl. Ništa ne može da zameni lični kontakt učitelja i deteta koji se ostvaruje na času. Svršeni osnovci u velikom broju jedva znaju čitko da se potpišu. Pitajte službenike u SUP-u kod kojih potpisuju prve lične karte. Sada posle svega ovog će biti još lošiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.