Broj reinfekcija tokom poslednjeg talasa najveći od početka pandemije

Ostavite komentar

  1. Pojma nemaju nazovi strucnjaci. Sin i snaja primili tri fajzera i oboleli od korone. Jesu simptomi kao laksa prehlada ali su pozitivni oboje.
    Snaja je doruckovala sa koleginicom (koja je bila bolesna) u zajednickoj trpezariji i cela firma je obolela. Vakcina ocigledno ne stiti .

  2. Ovo je, na zalost, istina. Moja cerka se zarazila dva puta u roku od osam nedelja. Ja to stvarno nisam ocekivala. I ja sam se (jednom od ta dva puta) zarazila od nje, iako sam vakcinisana. Muzu nista (i on je vakcinisan). Izgleda da nema nekih striktnih pravila, ko ce ga znati…

  3. Ja sam 2 doze primio i imao sam kovid 2 puta za 4 meseca, moja prijateljica (nije vakcinisana) imala 2 puta kovid za 3 meseca. Samo gluposti pisu, i nagadjaju.

  4. Moji unuci i snaha vakcinisani i svi posle vakcine lezali po dva puta koronu. Sta im znaci vakcina. Znaci da ce se sigurnije razboleti kad se vakcinisu

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

4. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.