Broj umrlih u Nišu višestruko veći od zvaničnog?

Odbornici Niške inicijative od Skupštine grada zatražili "stvarni broj" preminulih od korone

Ostavite komentar


  1. Možda cemo saznati tek kada ovo govedo i njegovo krdo odu sa vlasti!

    1. Nemoj bre da vređaš goveda. To su lepe pametne životinje.
      Kaži „hulja““skot““smrad““gad“…

      1. Ako iko moze saznati istinu to ste vi novinari. Bar vas toliko ima da svaki dan mozete saznati informacije iz svih kovid centara u Srbiji. Kad biste tako uradili bar dva dana zaredom, ne bi vise smjeli lagati narod. Nije ovo Kina da mogu sakriti tako lako broj umrlih. Kini jedan covjek nista ne znaci.

  2. Ja do sada nisam čuo da su išta sproveli od početka do kraja a da nije bilo laži, grešaka, manipulacija ili nekog muvanja.
    Kakva vlast, takva nam i država.
    A sa razlogom je nazivaju banana, a to potvrđuju naši političari sa majmunisanjm kako ispred tako i u skupštini !

  3. Nebi me cudilo da ih ima mnogo vise a razlog zasto se krilo da bi gospoda na vlasti se hvalila kako smo najbolji,kako imamo najmanje mrtvih i ako imamo najvise na balkanu,i kako je sve med i mleko u ovoj jadnoj zemlji.

  4. Ako se uzme ko su predsedniku politicki mentori poznati po skrivanju i lazi Rusija i Kina ni ovde ni tamo se nece znati nikad pravi broj umrlih jedino ako se ne prijave sve koji su umrli od strane rodbine i sa dokazom od cega su umrli i oni koji su se smatrali da nisu imali Coronu a sahranjivani u metalnim sanducima.Postoji i uzimanje uzoraka sa preminulih i analiza da li su umrli od Corone.Ovo bi trebalo uraditi da bi se sudilo ovoj vlasti zbog njima sada omiljene maskirovke t.j. lazi.Zato je na „omrzenom“Kosovu sve transparentno i sa oko 2 miliona stanovnika imaju 30 preminulih sto je cetvrti najbolji rezultat u Evropi pobroju umrlih na 100 000 stanovnika odmah iza Slovacke,Latvije i Ukrajine.Tamo borbu predvodi epidemiolog koji je predvodio tim lekara u Sijera Leoneu u borbi sa Ebolom. Dr Lulzim Raka i ministar zdravlja Dr.Arben Vitia su bili oni koji daju naredjenja vladi i policiji a predsednik vlade g.Kurti ni u jednom trenutku nije bio struka ko ovaj nas Dr.Vucic,Dr.Zeljko Mitrovic i ostala „struka“Naj bitnije ni jedan lekar niti ni jedna sestra .. nisu preminuli tokom pandemije iako sa malim sredstvima i opremom dobrim organizovanjem pravovremenim merama su ucinili sve iznad ocekivanog.Bravo za struku i prvenstveno za nemesanje vlasti u posao lekara i njihovog ministarstva.
    P.S.Dr Raka je sada zvanicno savetnik Australijske vlade za pandemiju Corona vitusa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.