Bujica odnela most u Kraljevu, vanredna situacija u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Bujica nije u Kraljevu odnela most nego je otkaceni splav udario u most i raspao se, ne ocekujem da Danas pise ovakve gluposti koje nisu istinite a ide film po netu koji prikazuje stvarnost!!!

  2. Sad ce u Lucane da stigne Dijana Hrkalovic sa kolonom dzipova bez tablica i sve ce da dovedu u red.

    1. Da da, sad ce pukovnik da resi to 🙂
      Kao sto rece neko pre par dana u kafani, taj matori samo strepi od jacih, sad ce Bikvic sa preuzme presto, a sa njim eto i Brace Radulovic, Matijasevica, Nikolica… da konacno nasi oreuzmu sta treba

  3. Nikakvu pouku niste izvukli iz prošlogodišnjih poplava,čistite reke,gradite bedeme,a ne sav novac ode na zapošljavanje činovničića koji agituju za Vučića.

  4. Čistite reke, gradite zaštite, kanalizacije i fabrike za otpadne vode, planirajte unapred! Kad se desi je kasno! Eto prvog zadatka!!

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 8

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.