Bujošević: Kampanja N1 protiv RTS

Ostavite komentar


  1. Taj RTS za dijasporu bolje da ne postoji,gledas ga i stvoris utisak da sve u Srbiji cveta a onda dodjes u zemlju na odmor i vidis tugu,jad i bol.

  2. Bujke, stavio si RTS do koske u sluzbu Vucicu! A predstavljao si se kao novinar slobodne reci i misli! Pusti N1 i stavi RTS u sluzbu gradjanims. Nije tvoja plata iznad interesa demokrstije i pravde.

  3. Neko ko vrši propagandu protiv sopstvenog naroda ,primećuje da se to nekome nedopada.Program rts je čist promašaj partijci u jutarnjem programu,potom on,on,on da mu ime bez potrebe ne pominjemo N1 je prozor u svet za razliku od rts-bunara

  4. RTS je postala ono sto je i bila u doba Slobodana Milosevica – razglasno propagandno glasilo rezima na vlasti, ovog puta u sluzbi jednog diktatora pod imenom i prezimenom Aleksandar Vucic. A, direktor TV RTS „Bastilje“ umesto Milosevicevih Mitevica i Milanovica sada tu ulogu sluge rezima ( ujedno i saucesnika ) ima Dragan Bujosevic kao i njegova ekipa na celu sa urednicima informativnog programa. Ne zaboravimo da sve to mi iz nasih dzepova placamo, placamo laz i obmanu koju nam TV-RTS BASTILJA svakodnevno servira. Bujosevicu se moze slicno desiti kao i Milanovicu 09. oktobra 2000.-te kada je dara prevrsila meru i kada je narodu „pukao film“ i kada se desilo ono sto jos uvek nije dovrseno, a dovrsice se kad tad, to je prosto zakon pravde. RTS jeste lazovizija u sluzbi diktatora i diktature dok se jedino mozemo realno informisati preko televizije „N1“ i preko lista „DANAS“, sve je ostalo laz i obmana, moj Bujosevicu, nekada „zuti“ Bujosevicu a danas „crni“ Bujosevicu.

  5. Nastavio si pljačku RTS posle odlaska pokojnika. Okružen si lopovima i neznalicama koji ne mogu ni običan prilog da naprave. Kradete a ne znate ni svetlo da postavite u studiji, a o kamerama i režiju može čitav elaborat da se napiše. U zatvor sa Bujoševićem i Bradićem, grobarima RTS.

  6. RTS je vec 30g. propagandna masinerija bilo kog rezima koji je vladao u tom periodu. Sve je bilo u stilu da je Srbija najidealnija drzava na svetu. Izjave politicara su bile uvek u stilu, naglasio, istakao, podvukao…Vecina spikera ne bi nekada mogla ni kafe da kuva na Televiziji Beograd. Eto glasovima naraoda sve je razvaljeno pa i to, zato je i retko pogledam.

  7. Šta proslavljate lopovčine? Šesdeset godina postojanja RTS?! Televizija je imala kvalitet do pre trideset godina, sve nadalje su reprize iz tih godina. Usrali ste i Nemanjiće. Ti „bukvo“ Bujoševiću i onaj napirlitani Bradić, na sud pa na robiju. Kradete i državne i narodne pare.

  8. U nasoj kuci se ne gledaju programi sa Balkana. Informacije koje nas interesuju nadjemo na internetu a vesti pratimo preko 2-3 ozbiljna internet glasila.
    Razlog je jednostavan: nema sta da se vidi osim repriza-reprize-repirze-reprize, Pink kuku-lele programa i jos nekih meni nepoznatih televizija.
    Ne znam kako se zove operater ali isti prodaje paket u kome svako selo u bivsoj YU ima svoju tv-stanicu. Da nije zalosno bilo bi smesno.
    Nekad davno smo nesto i pratili ali je program za dijasporu slavnog RTS neverovatno iritirajuci i nasminkan svim bojama.
    Sto se nas tice: hvala, ni besplatno danasnji RTS.

  9. Ovaj Bujosevic je rodjeni promitivac.A,kad primitivac vodi nacionalnu televiziju,to je za narod u najmanju ruku,katastrofa.

  10. RTS je jad i čemer. Svi komentari upućuju svakog pa i najnaivnijeg da je to ogavno propagandno smeće. Možete podneti Slagalicu, sport, poneki film…sve ostalo ne zaslužuje da postoji. Prema tome, Bujoševiću, ti si od ne ćutanja kao srpkog bića postao lice nedostojno bilo čega sem prezira i dokaz kako smrdlivi karakteri prvom prilikom razotkrivaju sebe i postaju samo vonj. Znam da ćeš da pročitaš komentare pa i ovaj i znam da će te zbog toga zaboleti da ne kažem šta, ali znam da sve to radiš zbog love, pa se zapitaj gde će ti duša. Al ti to nemaš. Ti si kao i onaj Krstić običan trup. Neka zla sudbina će vas kad tad snaći!

  11. Vi gospodine Bujoševiću kao stari i iskusni žurnalista znate dobro šta je novinarski kodeks i šta čini objektivnost proizvođača informacije. Zamenom teza i spinovanjem (kako ružna reč) u stilu vajnih političara svih boja nedostojno se ponašate i nosite s konkurencijom. Konkurencijom koju, realno gledano, zbog medijskog mraka, gotovo da i nemate. Koristite sve moguće državne privilegije (frekvencije, resursi, pokrivenost itd.) i sada, navodno, kukate na nekoga, a ne nudite građanima (gledaocima) gotovo ništa što zavređuje pažnju. Kratko: upamtite (znate vi to) da realni, samosvesni, obični građani (vaši potencijalni gledaoci/slušaoci) ne traže ništa više osim realnog, nepristrasnog, istinitog,……..izveštavanja, informisanja i edukacije, što su osnovne premise kodeksa vašeg zanata. Konzumenti vaših programa, emisija, priloga i sl. ne traže od vas da bilo koga više ili manje volite ili mrzite jer vama svi moraju biti potpuno isti. Traže, naime, objektivnost, pravičnost, korektnost, ravnomernost, realnost, …….. i, iznad svega, pošteni prilaz poslu kojim se bavite. Drugim rečima po onoj narodnoj: „ni po babu, ni po stričevima“! I na kraju, poštujte onu krilaticu koju su lansirali vaši predhodnici: da je NAŠE PRAVO DA ZNAMO SVE! Ali potpuno ogoljeno i istinito. Do koske!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.