Bujošević ponovo kandidat za direktora RTS-a

Ostavite komentar


  1. Ako su ovo jedine podnesene kandidature, onda je jasno da je sve sprem(lje)no da Bujke ostane na funkciji. „Služba“ radi 24/7, svaka čast.

  2. Vučić neizmerno voli poslušnike i uvlakače na SVIM radnim mestima a posebno u medijima. Ako je taj neko još televizdžija, ja mislim da tog momenta kada to sazna Vučić poludi od sreće! Bez obzira što je Bujke trebalo da ode u ne baš posebno, osim slugeranja, zasluženu penziju, on je AV j itekako prirastao za srce. Da nije bilo uvlakača kao na RTS, Pinku i drugim inače petparačkim tv programa, sumnjam da bi AV dobio, ni uz krađu glasova,. toliko mesta u parlamentu!

  3. Vasko Vasović jedini ima podršku skoro svih radnika u RTS -u. Zaposleni, prvi put u istoriji, skupljaju potpise podrške za njegovu kandidaturu, jedini je javno objavio program promene RTS-a i jedini ozbiljan kandidat koji taj program zaista i može da sprovede. Ne pripada ni jednoj političkoj opciji, nije podložan kontroli od strane bilo kojih političkih faktora i nema ni jednu jedinu mrlju… Srbija stalno traži neko novo lice, a kada se ono, najzad, pojavi, ne ume ili ne sme da ga prepozna. Ovaj će čovek zaista drastično da utiče na sve vrste promena. Uostalom, uverićete se vrlo brzo i sami.

    1. Bravo, slažem se sa Vama.Vasko je daleko i intelektualno i moralno iznad…

  4. Nemojte ljudi pa vidite na slici koliko je zabrinut za gradjane ovaj za fotelju bez koje ne moze da živi.On kao ovi dinosaurus,večiti foteljasi teško da možemo bez takvih.

  5. Bujošević nije smogao snage da zadrži minimum dostojanstva i ode u penziju.

    1. Dostojanstvo, savest, integritet, moral…imaju ljudi. Ne i bujosevic.

  6. Dragan Bujosevic je bio miljenik Zorana Djindjica,Cede Jovanovica, Tadica,Kostunice i sada A.Vucica. Trebalo je imati dara za ovakav rektalni razvoj u Srbiji koja je potonula u nevidjeni primitivizam.
    Svi koji ucestvuju na ovaj nacin u srpskoj modernoj politickoj tragediji, imace samo jedan problem s onim sto ce generacije posle nas misliti i pisati o njima. Ovde nema niceg vrednog a jos manje dobrog za celu Srbiju.

  7. Jedini način da on završi karijeru je da ponovi sudbinu Milanovića što će mu se na kraju balade i desiti. Istorija mora da se ponavlja jer se uvek isti uzroci ponavljaju koji vode ka uvek istim ishodima.

  8. Penzioneri su udarna snaga našeg društva. Lepo je kad pored penzije kapne i koja hiljadarka evra direktorske plate…

  9. RTS,jedno veliko leglo svalerki BG politicara i BG direktora,koje placaju gradjani Srbije.Ukinuti ovo smece od TV.

  10. Nekad zuti Bujke, danas – braon Bujke.
    Verni sluga za stotinu gospodara.
    Da se razumemo, nije problem u Bujketu. Problem je u samom sistemu RTS-a. I sve dok je ovakav kakav je, otici ce jedan Bujke a doci ce drugi, otici ce jedan Komrakov a doci ce drugi, smenice se Mile Stule i Spomenke Jovic sa drugim MIlama Stulama i Spomenkama Jovic, … Mora tu od nule da se krene, sve dok se ne izgradi profesionalna i karakterna tv stanica. Tv stanica kojoj je istina imperativ a ne goli karijerizam i poltronstvo.

  11. Dokle, bre, odavno si ispunio sve uslove za penziju!? Jesi li ti još jedno samoproklamovano božanstvo na teritoriji Srbije? Dosta tvojih štetočinskih radova, treaće vremena da se njihov učinak na RTS izgubi. Prosto rečeno, marš u pneziju da te naše oči i uši više ne vide i ne čuju.

  12. Ako je on direktor i RTS 2 i RTS 3 ne treba ga menjati te dve stanice su fantasticne nije losa ni ova prva , ipak ona mora svojim programom da ugadja svima a to nije bas lako .

  13. Ovde svi samo pisu o politickoj pripadnosti i ko kome je podg.muva. i slicno a niko da da primedbe koje imaju da bi program bio jos bolji , ovakve komentare ne treba vise ni objavljivati jer su uzasni . Ako neko zeli da komentarise neka se osvrne u komentaru samo na ono sto se moze svojim predlozima eventualno primeniti ili ukinuti ono sto do sada nije bilo po volji doticnog gledaoca , sve ostalo je toliko ruzno da nemam reci .

  14. Vasko Vasović je jedini kandidat koji je dobio podršku zaposlenih i mnogih građana Srbije. Ne smemo odustati od te podrške.

  15. Bujošević rezonuje saglasno opisu kod Slobodana Jovanovića: „Ko je lud da se odvaja od punog čanka?“ Što se tiče čankolištva to nikada nije manjkalo u njegovom slučaju, nego mene zbunjuju ove kandidature, zar „Marketinški stručnjak“ koga ne treba posebno predstavljati nije na spisku?! Nažalost stručnjaci ne ovde ne poštuju pa tako nema ni dotičnog, gde ide ovaj svet?!

  16. Nezajažljivi penzioner!!! Moglo bi mu se reći da ga bude srampota, ali takvo biće ne oseća srramotu. Sram ga bilo ipak. Predstavlja sramotu za svoju profesiju.Užasan je.

  17. Bujošević je kulturan, normalan i profesionalan . On nije po volji ostrašćenih mrzitelja zato što svoj posao radiprofesionalno i korektno i nije hteo da zastupa stavove ostrašćenih mrzitelja. To je činjenica i sve ostalo je konstrukcija onih koji žele da Bujošević bude njihova marioneta.

  18. Ne menja se igrac u ekipi koja pobedjuje.Selektor reprezentacije to odlicno zna.A on I da nece,mora,jer uvek ima nekog materijala koji sluzba moze da dostavi Kuriru,informeru I analiticarima.

  19. Vasko Vasovic je covek sa iskustvom i jedini koji u potpunosti poznaje sve procese rada svoje maticne kuce i koji ima tim za to. VELIKA PODRSKA za VASKA!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.