Bujošević: RTS najgledanija televizija u regionu

Ostavite komentar


  1. SVE?? Po onoj laži: Vaše pravo da znate sve. Najgledaniji ste jer većina sirotinje nema kablovsku televiziju,i još dugo će biti ,,najgledaniji,,.A da ima obraz,ne bi ni izjavio ovo ,,gospodin,, Buljošević Ljigoljub.

  2. RTS ne gledam jer dan na njoj pocinje i zavrsava se sa Vucicem i njegovim.Polako ali sigurno i RTS pocinje da lici na Pink,Studio B i Happy koje bas iritiraju pa odmah promenim kanale jer su u pravom smislu jedno veliko B L J A K .

  3. Kolko je meni poznato nikada se nije desilo da se recimo druze alkoholicar i neko ko ne pija pa da ovaj sto ne pije utice na ovog da prestane da pije vec nazalost kao i u slucaju Vujosevica je obrnuto

  4. Normalna stvar. To da je RTS „najgledanija u regionu“. Jer i među najlošijima ima i po koji koje je samo LOŠ. Bez onog „naj“. Tako i RTS. Zašto ne naprave anketu među iseljenicima kojima svakodnevno serviraju specijalno urađene propagandne programe i naštimovane vesti i izveštaje. A Vučića ne skidaju sa ekrana. Dan za danom, noć za noćima. Bez reči kritike., čak ni „među redovima“. Apsolutni vladar i zemlje i neba u zemlji Srba. Ubeđen sam da bi Srbi iz sveta – jer imaju pristup mnogim slobodnim svetskim televizijama- RTS uvrstili u 10 najgorih na planeti!

  5. „Jedina smo televizija koja nikoga ne mrzi, nikome ne preti, koja se ne iživljava na bilo kome“, kaže Bujošević… I ne kaze nista!…O 5.oktobru si nekada pisao, sa Ivanom R., knjigu. Sada ce neko pisati o tebi i „tvojojoj“TV.. Bioces glavni „junak“.

  6. Bivši novinar… I ne samo novinar, ovo je i bivši čovek, nedostojan čak i samog tog prefiksa čovek – dragan bujošević..od sredine marta ove godine, morbidnih izjava koje je davao prema slobodoljubivim gradjanima Srbije..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.