Buniti se u dubokoj rupi

Dnevnik

Ostavite komentar


  1. Затеви просветниx радника нису на ,месту, плата им никада није била већа, а најављено је и ново повећање.

  2. Stalno prosvetarima mala plata, kao da su oni jdini u Srbiji pa malo malo pa placu.

  3. Prosvetari uopste nisu zasticeni zakonski tj.za svoja prava jer nisu vise problem deca aali jesu roditelji gori od dece.

  4. Moramo i trebamo, da shvatimo da iz ovog drustvenog „galimatijasa“ necemo se uskoro izvuci.A sva razmisljanja mogu se kretati od obicnih i banalnih egzistencijalnih pitanja do najdubljih drustvenih premisa „izgubljenih“ tokom devedesetih.

  5. Otkada se pojavila i skrenula pažnju na sebe svojim smislenim i hrabrim nastupima, gospođa je pridobila moje poverenje. Profesorka Janković je pokazala kako se bori za radnička prava i dostojanstvo struke – učiteljica, nastavnica i profesorki, van zaštite političkih partija. Nadvisila je sve koji se prave hrabri u partijskom hladu, a da istinski nisu.
    Svako ko ne razume značaj obrazovanja, ne razume život, niti napredak u njemu i društvu. Polupismeni i moralni jadnici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.